Provincie Overijssel

Inloopbijeenkomst N740 Delden op 6 oktober

24 september 2010

De provincie Overijssel organiseert op woensdag 6 oktober 2010 een inloopbijeenkomst over de plannen voor de verbetering van de provinciale weg N740 (bebouwde kom van Delden).

De bijeenkomst vindt plaats van 18.00 tot 20.30 uur in restaurant In den Weijenborg, Spoorstraat 16 in Delden. Vertegenwoordigers van de provincie en de gemeente Hof van Twente zijn aanwezig om belangstelleden over het plan te informeren en om eventuele vragen te beantwoorden.

Verbetering verkeersveiligheid en doorstroming

De provincie Overijssel vindt het belangrijk dat iedereen zich gemakkelijk, veilig en vlot kan verplaatsen. Daarom werken wij op vele plaatsen aan de verbetering van de wegen in Overijssel. Een van deze wegen is de provinciale weg N740 Delden-grens Gelderland. In de bebouwde kom van Delden willen wij de verkeersveiligheid en de doorstroming verbeteren. Daarom past de provincie in overleg met de gemeente en andere betrokkenen de huidige rotonde bij de kruising Langestraat aan (fietsers krijgen voorrang) en komt er een nieuwe rotonde bij kruising De Berken.

Kijk voor meer informatie over de werkzaamheden aan de N740 op onze website:

www.bereikbaar.overijssel.nl.