Gemeente Nieuwegein

woensdag, 29 september 2010

Met ingang van 6 oktober kunnen startende ondernemers voor advies en begeleiding terecht bij het Ondernemerspunt Nieuwegein. Het Ondernemerspunt is er voor startende zelfstandigen die vragen hebben over alles wat het ondernemen te maken heeft. Zij kunnen hun vragen per e-mail stellen aan een bedrijfsadviseur of langskomen bij het Ondernemerspunt op woensdagen van 16.30 tot 19.30 uur in de centrale bibliotheek Nieuwegein, Zadelstede 1-10 in Nieuwegein.

Advies, begeleiding en training

Startende ondernemers kunnen bij het Ondernemerspunt Nieuwegein terecht voor een adviesgesprek over onder andere hun ondernemingsplan, over bedrijfsruimte, (micro)financiering, belastingen, personeel, administratie, marketing, marktonderzoek. Maar het Ondernemerspunt is er ook voor inwoners die zich nog oriënteren en rondlopen met vragen als ´Ben ik wel geschikt om zelfstandig te ondernemen?´of ´Is mijn idee wel haalbaar?´ Een bedrijfsadviseur van het Ondernemerspunt is er voor persoonlijk advies en individuele begeleiding. Als de adviseur specifieke vragen niet zelf kan beantwoorden, verwijst hij deze door naar andere organisaties. Het is ook mogelijk om via het Ondernemerspunt de training ´Eigen bedrijf en ondernemersplan´ te volgen.

Afspraak of vragen?

Startende ondernemers kunnen voor een vrijblijvend adviesgesprek terecht bij het Ondernemerspunt Nieuwegein op woensdagen van 16.30 tot 19.30 uur in de centrale bibliotheek, Zadelstede 1-10 in Nieuwegein. Het is verstandig vooraf een afspraak te maken. Hiervoor kunnen mensen contact opnemen met Mariska Perrier, bedrijfsadviseur. Zij is bereikbaar op telefoonnummer (030) 752 40 28 of per e-mail op ondernemerspuntnieuwegein@zwind.nl. Het is ook mogelijk om per e-mail vragen te stellen aan de bedrijfsadviseur.

Pilotproject

Het Ondernemerspunt Nieuwegein start als pilotproject. Gemeente Nieuwegein
stimuleert (kleinschalig) ondernemerschap, want ondernemerschap is een belangrijke motor van de lokale economie. De gemeente wil graag inzicht krijgen in de behoeften van startende ondernemers op het gebied van begeleiding, financiering en huisvesting. Het Ondernemerspunt is een initiatief van de gemeente om mensen die een eigen bedrijf willen starten of nog niet zo lang geleden als zelfstandige begonnen zijn zo goed mogelijk te helpen.

lees voor
Gebruik uw browsers 'Terug'-knop om een pagina terug te gaan
* Mijn Nieuwegein/abonneren

* Nieuwsberichten

* Nieuwsbrieven

* Persberichten

* Evenementen

* Collegebesluiten

* Openbare bekendmakingen

* Projecten

* Nieuw op de site

* RSS

Eerder door u bekeken


* Persberichten

Het woord is aan...

Ferdinand Contant: "als griffier ben je een vooruitgeschoven post van de raad"

Openingstijden Stadswinkel
maandag t/m vrijdag: 08.30-13.00
woensdag: 08.30-20.00
Shortcuts (onder)

* Home

* | Adressen en openingstijden

* | Sitemap

* | English

* | LETTERS VERGROTEN


* Proclaimer

* | Hulp bij deze site

* | Colofon

* | Wat mag u van ons verwachten

* | RSS