Gemeente Amsterdam Stadsdeel Nieuw-West

4 oktober 2010

---

Kampioenen van Nieuw-West

4 oktober 2010

Wie is de Kampioen van Nieuw-West? Welke vrijwilliger, wonend in Nieuw-West, heeft een bijzondere bijdrage geleverd aan een vrijwilligersorganisatie, buurtproject of goed doel in stadsdeel Nieuw-West? Op woensdag 6 oktober 2010 start de Vrijwilligers Centrale Amsterdam met de campagne Kampioenen van Nieuw-West om de vrijwilliger te vinden, die de Vrijwilligersprijs 2010 verdient.

Enorme cup Enorme trofee

Met een bakfiets en een enorme wisselbeker fietsen de medewerkers van de VCA Nieuw-West de komende weken door het stadsdeel, op zoek naar kampioenen. In de Westerpost worden zes weken lang portretten en interviews van genomineerde kampioenen gepubliceerd.

Meld een kampioen aan!

Weet u iemand die de Vrijwilligersprijs 2010 verdient? Meld deze kampioen aan op www.vca.nu/kampioenen2010 of bel naar de Vrijwilligers Centrale Amsterdam Nieuw-West, telefoonnummer 020 408 1040 en ontvang het aanmeldformulier.

Bijzonder

De VCA doet deze verkiezing in opdracht van stadsdeel Nieuw-West. Het stadsdeel wil ook dit jaar weer een vrijwilliger, die een bijzondere bijdrage heeft geleverd, een extra waardering geven door de Vrijwilligersprijs 2010 uit te reiken: een wisselbeker, een persoonlijke kadobon en een cheque te besteden aan een goed doel, naar eigen keuze in stadsdeel Nieuw-West. De prijs wordt uitgereikt op donderdag 25 november 2010.

Stem op uw favoriete vrijwilliger

Alle genomineerde vrijwilligers zijn te vinden op www.vca.nu/kampioenen2010. Daar kunt u ook uw stem uitbrengen op uw favoriete vrijwilliger.

Meer informatie

Vrijwilligers Centrale Amsterdam

* Simone Timmer

* telefoonnummer: 020 530 1228

* e-mail: s.timmer@vca.nu

* Nettie Sterrenburg

* telefoonnummer: 020 408 1077

* e-mail: n.sterrenburg@vca.nu.

---