Gemeente Spijkenisse


Oproep deelnemers Kunstroute Spijkenisse 2011


06 oktober 2010

Logo Kunstroute Spijkenisse

Wie als kunstenaar wil deelnemen aan Kunstroute 2011 in het 3e weekend van april 2011 kan zich nog aanmelden. De inschrijving sluit 30 november 2010.

Het is inmiddels al weer een half jaar geleden, dat de 3e Kunstroute in Spijkenisse plaatsvond. Op 17 en 18 april 2010 waren honderden plaatselijke kunstliefhebbers en ook velen van ver buiten Spijkenisse op de been om de opengestelde ateliers en expositieruimten van Spijkenisser kunstenaars te bezoeken. Zowel bezoekers als kunstenaars genoten met volle teugen van de kunst, de gezelligheid en het mooie weer.

Het bestuur van Stichting Kunstroute Spijkenisse kijkt blij en tevreden terug op de Kunstroute 2010 en is ondertussen al weer druk aan de slag met de voorbereidingen voor het komende jaar.

Kunstroute 2011 vindt plaats op zaterdag 16 en zondag 17 april 2011. Ook het komende jaar is er weer, mede dankzij de financiële steun van de gemeente Spijkenisse, een prachtige brochure beschikbaar. Hierin staan alle deelnemende kunstenaars vermeld met naam, adres en een foto van hun werk. Alle adressen zijn aangegeven op de plattegrond, zodat ieder naar eigen interesse een route kan uitstippelen.

Aanmelden
Een aantal aanmeldingen zijn inmiddels al binnen bij Stichting Kunstroute Spijkenisse.

Wie als kunstenaar wil deelnemen aan Kunstroute 2011 kan zich nu nog aanmelden via de website www.kunstroutespijkenisse.nl. Op deze site staat ook vermeld, aan welke voorwaarden de aanmelding moet voldoen. De inschrijving sluit dinsdag 30 november 2010.

De inzendingen van alle deelnemers zullen worden geballoteerd, waarna u zo spoedig mogelijk bericht krijgt of uw aanmelding al dan niet gehonoreerd wordt.

Stichting Kunstroute Spijkenisse hoopt op veel aanmeldingen en uiteraard ook weer op veel belangstellenden. Noteert u in het weekend van 16 en 17 april 2011 de Kunstroute 2011 al vast in uw agenda?

Externe links


* Kunstroute Spijkenisse [Let op! De website www.kunstroutespijkenisse.nl opent in een nieuw venster]