Gemeente Lelystad

Installatie raadslid Jeantiënne van der Hoek voor Bindend Lokaal

Woensdag 6 oktober 2010

Op 5 oktober heeft de gemeenteraad positief besloten over de toelating van een nieuw raadslid. De raad stemde in met het raadsvoorstel om Jeantiënne van der Hoek van Bindend Lokaal als nieuw raadslid te installeren.

Loopbaan

Het 43-jarige raadslid is sinds 1999 inwoonster van Lelystad en is actief in het Lelystadse vrijwilligerswerk bij stichting Welzijn Lelystad. Naar haar studie aan de Hogere Economische School te Amsterdam heeft het kersverse raadslid diverse commerciële en management functies uitgeoefend in de zakelijke dienstverlening.

Aandachtspunten

Raadslid van der Hoek wil zich inzetten voor de belangrijke zaken als veiligheid en het behoud van de prachtige natuur rondom Lelystad, steun en zorg voor ouderen, het belang dat het economisch goed gaat in Lelystad, aandacht voor duurzame ontwikkeling, dat de (jeugd)werkloosheid moet worden teruggebracht en Lelystad in alle opzichten een aantrekkelijke stad voor ondernemers moet zijn.

Opvolgster van Wim Erica

Het nieuwe raadslid wil met haar ervaring, kennis en visie graag wat betekenen voor de stad en haar inwoners. Dat heeft haar ertoe aangezet om lid te worden van de lokale politieke partij Bindend Lokaal, waar zij het onlangs overleden raadslid Wim Erica opvolgt. Ja