Gemeente Dirksland


Nieuwe gemeentegids voor Dirksland in de maak

In het eerste kwartaal van 2011 verschijnt de nieuwe gemeentegids van de gemeente Dirksland. Deze officiële uitgave van de gemeente Dirksland wordt samengesteld en uitgegeven door Uitgeverij De Kleine Media uit Schagen.

Wordt u benaderd voor acquisitie: alleen met officiële aanbevelingsbrief
De Kleine Media verzorgt voor de gemeentegids de advertentieverkoop. Dit betekent dat locale bedrijven en instellingen de komende weken benaderd kunnen worden door een vertegenwoordiger van De Kleine Media, met de vraag of er belangstelling is om een advertentie in de nieuwe gemeentegids te plaatsen. De vertegenwoordiger heeft een officiële aanbevelingsbrief bij zich, getekend door burgemeester S. Stoop.

Uw foto in de gemeentegids 2011
Heeft u een leuke foto gemaakt in de gemeente Dirksland, van bijvoorbeeld Open Monumentendag, Koninginnedag, Make a Difference Day, Burendag, of gewoon van iets dat u opviel in de gemeente, stuur deze fotoâs dan naar webmaster@dirksland.nl. De fotoâs dingen mee naar de titel âfoto van de maandâ en kunnen rechtenvrij gebruikt worden in bijvoorbeeld de gemeentegids of een andere uiting van de gemeente. Â