Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Oosterhout

Oosterhout, 06-10-2010

Verkeerscontroles in Kaatsheuvel en Loon op Zand

KAATSHEUVEL / LOON OP ZAND: De politie heeft dinsdag tussen 14.00 en 22.00 uur verkeerscontroles gehouden op diverse locaties in Kaatsheuvel en Loon op Zand. De controles hadden tot doel de verkeersveiligheid door middel van handhaving te bevorderen. Er werden 85 bekeuringen uitgedeeld, bijna de helft daarvan was voor het niet dragen van de gordel. Ook werden 23 snelheidsovertreders bekeurd. De agenten controleerden 34 scooters en bromfietsen, twee opgevoerde brommers werden uit het verkeer genomen

De controles vonden plaats aan de Gasthuisstraat, de Bevrijdingsweg, de Marktstraat, de Berndijksestraat, de Horst, de Sweenstraat, de Leo XII straat en de Europalaan te Kaatsheuvel en op de Ecliptica en het Oude Raadhuisplein te Loon op Zand

Een 35-jarige man uit Kaatsheuvel moest zijn rijbewijs inleveren nadat hij op de Horst betrapt was op een forse snelheidsovertreding. Hij reed met zijn auto 115 km / uur, terwijl ter plaatse een maximumsnelheid van 60 km / uur geldt.

De resultaten

42 x geen gordel, 23 x snelheid, 6x verlichting, 6 x niet handsfree bellen, 4x geen rijbewijs kunnen tonen op 1e vordering, 2x brommers op de rijbaan, niet toegestaan, moeten op brom-fietspad, 1x APK verlopen en 1 keer drugsbezit (hennep).

Dronken Werkendamse (34) houdt buurt wakker

WERKENDAM: De politie heeft vannacht omstreeks 03.10 uur in een woning, na een eerdere waarschuwing en een bemiddelingspoging, een 34-jarige dronken vrouw aangehouden ter zake het verstoren van de nachtrust (artikel 431 Strafrecht).

De vrouw hield vannacht door luid in de woning te schreeuwen de hele buurt wakker. Onder invloed van alcohol was ze ook voortdurend met haar moeder aan het ruzie maken. Moeder kon de situatie niet meer aan en ging in de achtertuin op een bankje slapen. De politie is vervolgens met een machtiging de woning binnen gegaan en heeft de verdachte aangehouden. Ze is vanmorgen, voorzien van een proces-verbaal, omstreeks 09.30 uur in vrijheid gesteld.

Auteur
Willem van Hooijdonk

Laatst gewijzigd 06-10-2010 13:50 | © Regio Midden en West Brabant |