Eye Wish Groeneveld beste optiekketen 2010

06/10/2010 14:38

Eye Wish Groeneveld

ING Retail Jaarprijs 2010

Eye Wish Groeneveld beste optiekketen

Soesterberg - Eye Wish Groeneveld mag zich officieel de beste winkelketen noemen in de categorie 'optiek'. Dit werd afgelopen maandag 4 oktober bekend gemaakt tijdens het ING Retail Excellence Event. Het juryrapport vermeldt dat voor klanten van Eye Wish Groeneveld vooral het element 'service' de doorslag gaf. 'Onze opticiens gaan altijd net een stapje verder.'

Onbetwist beste adres voor bril of lenzen

Andere optiekketens grijpen naast de titel. Klanten kenden rapportcijfers toe aan aspecten als prijs-kwaliteitverhouding, prijsniveau, aanbiedingen, assortiment, vernieuwing, service, deskundig personeel, klantvriendelijkheid en de sfeer in de winkel. In totaal zijn 596.000 beoordelingen uitgebracht, verdeeld over 125 winkelketens in 26 categorieën. Het gemiddelde rapportcijfer voor de gehele detailhandel steeg van een 7,0 in 2009 naar een 7,2. Volgens de jury kan men voor oogzorg, een (zonne)bril of lenzen het beste terecht bij Eye Wish Groeneveld.

Aandacht voor échte aandacht

Eye Wish Groeneveld werkt al jaren aan échte aandacht voor klanten, maar ook voor het uitgebreide assortiment en voor haar personeel. 'Juist dit totaalplaatje zorgt voor een service die je alleen bij Eye Wish Groeneveld ziet. Iedereen kan bij ons binnenlopen voor uitgebreid advies over monturen, glazen én contactlenzen of voor een gratis oogmeting. We nemen alle tijd en leggen alles uit in begrijpelijke taal. We zetten nét dat ene stapje meer', aldus Julius Remarque, Directeur Verkoop van Eye Wish Groeneveld.

Over Eye Wish Groeneveld

Eye Wish Groeneveld is een landelijke optiekketen met meer dan 75 jaar ervaring. Ze zijn ontstaan uit een zelfstandige opticien. De 150 winkels verdeeld over Nederland bieden keuze uit een gevarieerd en smaakvol assortiment topmerken, dat elk kwartaal geupdate wordt en te zien is op www.eyewishgroeneveld.nl. De deskundige medewerkers nemen de tijd om net die ene (zonne)bril of lenzen te vinden voor de klant. Echte aandacht is het speerpunt.

Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl





http://www.eyewishgroeneveld.nl