Gemeente Veenendaal


WERKZAAMHEDEN WAGENINGSELAAN

In de periode vanaf 6 oktober tot en met 8 oktober vinden er op de Wageningselaan werkzaamheden plaats. Deze werkzaamheden worden uitgevoerd in het kader van het grootschalige asfaltonderhoud aan de Wageningselaan.

Â

In deze periode worden de volgende werkzaamheden uitgevoerd:
* De bovenste asfaltlaag op de kruising Wageningselaan/Inductorstraat wordt vernieuwd, omdat deze niet aan de eisen voldoet.
* Voor Belcompany wordt een hobbel uit het asfalt gehaald.
* Op de kruising Wageningselaan/Generatorstraat wordt asfalt aangebracht.

* De laatste markeringen worden aangebracht.

Â
Verkeersmaatregelen

Om de werkzaamheden voor bewoners, medewerkers van de aannemer en de gemeente op een veilige wijze te laten plaatsvinden, gelden de volgende verkeersmaatregelen:

* Afsluiting van de Wageningselaan ter hoogte van de kruising met de Inductorstraat.
Verkeer wordt via een omleidingsroute over âRondweg-oostâ, âDe smalle zijdeâ en de âGroeneveldselaanâ omgeleid.
* Plaatsen van een rijbaanafzetting op de overige locaties. Verkeer kan via een om en om regeling gebruik blijven maken van de weg.

Â
Overlast

Helaas is genoemde overlast als gevolg van de werkzaamheden onontkoombaar. Wij stellen alles in het werk om deze overlast zo beperkt mogelijk te laten zijn. De bedrijven aan de Wageningselaan en het sportpark âDe Groene Veldenâ zijn tijdens deze werkzaamheden normaal bereikbaar.

Â
Informatie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze toezichthouder, de heer A.N. Nijmeijer, telefoonnummer (0318) 538 538 en via e-mail op andre.nijmeijer@veenendaal.nl.