Ingezonden persbericht


TOBOTEX BV
---------------------------------------

Tobotex is officieel partner van Stichting Pink Ribbon

persbericht

Ga voor roze in 2011
Unieke Pink ribbon agenda NU verkrijgbaar

Bussum, 6 oktober 2010 - Na het grote succes van dit jaar komt Stiichting Pink Ribbon in 2011 voor de tweede keer met een eigen agenda. Vanaf eind september 2010 is deze exclusieve en opvallende agenda in een groot aantal winkels en online te koop. Jouw dagen hebben in 2011 een roze randje, want met deze agenda laat je het hele jaar zien dat je Stichting Pink Ribbon steunt.

Deze agenda vraagt aandacht...
... en die krijgt hij ook. Want niemandd kan en wil om dit opvallende roze boekje heen. De agenda heeft een harde linnen kaft met daarop het Pink Ribbon-logo. Met zijn compacte formaat is de agenda ideaal voor thuis, op het werk of onderweg in een handtas, waarbij het handige elastiek zorgt dat de agenda netjes dichtgeklapt blijft. Even snel opzoeken welke afspraak je vandaag ook al weer had? Geen probleem, want met het roze markeerlint sla je de agenda meteen op de juiste dag open.

Have a Pink Year
Tussen de praktisch ingedeelde weekoverzichten vind je fijne health- en beautytips, evenementen die je niet mag missen, leuke en handige tips en hebbedingetjes die je (online) kunt kopen. Daarbij is er natuurlijk volop aandacht voor Stichting Pink Ribbon, want met deze jaaragenda maak je niet alleen jezelf blij, maar steun je de Stichting ook in het vragen van aandacht voor borstkanker.

Om te noteren
Vanaf eind september is de Pink Ribbon Agenda te koop bij onder meer AKO, Bruna, V&D, Expo, Office Center en nog vele andere verkooppunten. De agenda is ook verkrijgbaar via de webshop van Stichting Pink Ribbon, www.pinkribbonshop.nl. Hij kost ¤ 14,95, waarvan ¤ 3,- wordt gedoneerd aan Stichichting Pink Ribbon.

Oktober is borstkankermaand
Oktober is internationaal borstkankermaand. In deze maand worden er door veel particulieren en bedrijven acties en evenementen georganiseerd om aandacht te vragen voor borstkanker. Daarnaast wordt er geld ingezameld door de verkoop van Pink Ribbon artikelen, waaronder deze Pink Ribbon agenda. Dankzij deze financiële steun kan Stichting Pink Ribbon haar doelen realiseren: het aantal mensen dat borstkanker krijgt verminderen, vroege diagnose bevorderen en zorg voor patiënten en hun naasten verbeteren.

Over Stichting Pink Ribbon
Stichting Pink Ribbon is een fondsenwervende organisatie, die aandacht vraagt voor borstkanker. Zij wil er alles aan doen om het aantal mensen dat borstkanker krijgt te verminderen. Daarnaast wil Stichting Pink Ribbon een vroege diagnose bevorderen en de zorg voor patiënten en hun omgeving verbeteren. De Stichting is daarbij voor een groot deel afhankelijk van acties en evenementen die door particulieren en bedrijven worden georganiseerd om geld op te halen. In 2009 heeft Stichting Pink Ribbon ¤ 5,7 mmiljoen aan fondsen geworven. Stichting Pink Ribbon is in het bezit van het CBF-keurmerk voor goede doelen. Meer informatie over Stichting Pink Ribbon is te vinden op www.pinkribbon.nl.


- einde bericht ---

Noot voor redacties

Noot voor de redactie (