Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Erik Schuffel nieuwe Managing Director MSC Cruises

Hoofddorp, 6 oktober 2010 - Erik Schuffel (43) is aangesteld als de nieuwe Managing Director, MSC Cruises in Nederland. Daarmee treedt hij in de voetsporen van Maurits Kruytzer, die na een dienstverband van 5 jaar de Italiaanse cruiserederij zal verlaten. Op 1 december aanstaande neemt Schuffel het stokje over.

Schuffel is afkomstig van De Jong Intra Vakanties, waar hij werkzaam is als Senior Product Manager Vlieg- en Autovakanties Europa. Schuffel was respectievelijk werkzaam als Key Account Manager voor TUI Sales en als Sales Manager bij Club Med. Daarvoor was hij onder meer actief als marketeer voor TUI Nederland en ruim 12 jaar als inkoper en Product Manager voor onder andere Arke en OAD Reizen. Schuffel kijkt uit naar zijn nieuwe uitdaging: "Maurits en zijn team hebben uitstekend werk verricht en MSC Cruises echt op de kaart gezet in Nederland. Graag neem ik het van hem over en zal ik mij - samen met het enthousiaste MSC team - inspannen voor een verdere ontwikkeling van dit mooie cruiseproduct op de Nederlandse markt." aldus Schuffel.

Over MSC Cruises
MSC Cruises - www.msccruises.nl - heeft de modernste vloot ter wereld, bestaande uit elf schepen, waaronder de grootste schepen ooit gebouwd door een Europese rederij: MSC Splendida en MSC Fantasia. Verder bestaat de vloot uit MSC Poesia, MSC Orchestra, MSC Musica, MSC Sinfonia, MSC Opera, MSC Armonia, MSC Lirica, MSC Melody en MSC Magnifica. MSC Cruises vaart het gehele jaar over de Middellandse Zee en seizoensgebonden in Noord-Europa, de Atlantische Oceaan, de Caribbean, Noord-Amerika en Canada, Zuid-Amerika, de Indische Oceaan en Zuid- en West-Afrika. MSC Cruises is de enige rederij ter wereld in het bezit van de Six Golden Pearls-award, uitgereikt door Bureau Veritas voor het hoge niveau van management en milieubescherming. Ook is de rederij in het bezit van de ISO9001 en ISO22000 certificering voor de voedselkwaliteit en -veiligheid, zowel aan wal als aan boord. MSC Cruises is onlangs een samenwerking gestart met UNICEF om arme kinderen in Brazilië een goede opleiding te gegeven.



Ingezonden persbericht