Ingezonden persbericht


Persbericht

Hilversum, 6 oktober 2010

Barry Brand nieuwe file-jock op Traffic Radio
Barry Brand is gestart als nieuwe file-jock op Traffic Radio. Hij doet elke filedag van 16.00 tot 18.00 live verslag van de actuele situatie op de weg én op het spoor in het nieuwe spitsprogramma Traffic Radio Live.

"Toen ik benaderd werd om een dagelijks programma te maken voor Traffic Radio heb ik direct ja gezegd. Het is heerlijk om iedere dag entertainment te brengen en zeker op een station als Traffic Radio. Ik heb ontzettend veel zin om met deze leuke club mensen samen te werken, aldus Barry Brand. Traffic Radio Live
Traffic Radio Live is elke filedag in de ochtend- en avondspits te beluisteren via www.traffiicradio.nl en brengt een live verslag van de actuele verkeersinformatie, flitsers, OV reisinfo, autonieuws, interviews, nieuws voor onderweg en tips van medeweggebruikers.

Traffic Radio Live wordt uitgezonden tussen 7.00 en 9.00 uur 's morgens en 16.00 en 18.00 uur 's middags. Dit unieke live programma in de spits wordt gesponsord door Volvo, Travelcard, NS, Telewerkforum Het Nieuwe Werken, Eileen en Delta Lloyd.

Barry Brand

Barry Brand is één van de eerste leerlingen die aan de slag gaat bij de Veronica Radioschool. Via Veronica maakt hij ook programma's voor hun online station V-radio en later voor onder andere 100%NL. Daarnaast was hij dagelijks te horen op SlamFM, Radio Decibel en op meer dan 150 locale omroepen, als nieuwslezer van het Novum nieuws. Tegenwoordig is Barry iedere zaterdag en zondag tussen 13 - 16 uur ook te beluisteren op Radio Decibel en is hij veel in het land te vinden als allround DJ.

Traffic Radio
Traffic Radio, een initiatief van Eileen en Delta Lloyd, is in november 2008 gestart als het eerste Nederlandse (internet)radiostation dat zich volledig richt op de zakelijke reiziger. Het station brengt, 24 uur per dag en 7 dagen per week, een mix van de lekkerste automuziek, verkeersinformatie, OV reisinformatie en autonieuws aangevuld met de meest actuele verkeerstips van medeweggebruikers.

Distributie onderweg
Traffic Radio is overal te beluisteren via Internet (www.trafficradio.nl) of de mobiele telefoon. Traffic Radio werkt hierbij samen met Tunin.FM, een innovatieve dienst die digitale radio via de mobiele telefoon mogelijk maakt.


---