Ingezonden persbericht

Reinoud van den Broek benoemd tot Market Director nieuwe organisatie Aon Hewitt Benelux

Rotterdam, 6 oktober 2010 -De wereldwijde fusie tussen Aon Consulting en Hewitt Associates is op 1 oktober formeel afgerond. Reinoud van den Broek (42), de huidige CEO van Hewitt Associates Nederland is benoemd tot Market Director (voorheen CEO genaamd) Aon Hewitt Benelux per 1 januari 2011. Geheel in lijn met zijn persoonlijke planning zal de huidige CEO van Aon Consulting Benelux, Reinier Hinse (60), per genoemde datum zijn huidige verantwoordelijkheid overdragen. Hinse blijft na 1 januari 2011 nog een aantal maanden in de rol van Chair betrokken binnen Aon Hewitt Benelux en EMEA. In deze periode zal Hinse onder meer een adviserende en faciliterende rol spelen tijdens het strategie- en integratieproces van Aon Hewitt.

Over Aon Hewitt
Aon Hewitt is wereldwijd marktleider in Human Resources Solutions op het gebied van HR Consulting, Benefits Administration en HR Business Process Outsourcing. Ook in Nederland heeft Aon Hewitt een leidende positie in de markt. Aon Consulting en Hewitt Associates gaan nu verder onder de merknaam Aon Hewitt met 29,000 medewerkers in 90 landen en een totale jaaromzet van 4,3 miljard dollar. Aon Hewitt is onderdeel van Aon Corporation met in totaal 59.000 medewerkers en 500 kantoren in 120 landen, met een totale omzet van 10,7 miljard dollar.

Over Aon
Aon Nederland, toonaangevend adviseur in risicomanagement, employee benefits en verzekeringen, draagt bij aan het realiseren van de ambities van zijn cliënten. In Nederland heeft Aon 12 vestigingen met 1.900 medewerkers. Het bedrijf maakt deel uit van Aon Corporation, Chicago, USA. Het wereldwijde Aon-netwerk omvat circa 500 kantoren in meer dan 120 landen en telt ruim 59.000 medewerkers. Hiermee is Aon wereldwijd de leidende financiële dienstverlener. Aon Corporation is gespecialiseerd in financiële en verzekeringsdienstverlening en staat genoteerd aan de effectenbeurs van New York (NYSE).

Meer informatie:
www.aonhewitt.com
www.aon.nl
www.werkenbijaon.nl

Noot voor redacties