Horeca Oosterhout presenteert speciale menu`s met Hetog Jan


`De Smaak van Oosterhout' van 16 tot en met 24 oktober

OOSTERHOUT, 20101006 -- Een geselecteerd aantal horecaondernemers in Oosterhout presenteert in samenwerking met Koninklijke Horeca Nederland, bierbrouwer Hertog Jan en de gemeente Oosterhout `de Smaak van Oosterhout'. Van 16 tot en met 24 oktober krijgen bezoekers een bijzonder 3-gangen menu voorgeschoteld voor een aantrekkelijke prijs. De menu's wisselen per restaurant, maar vast element is het speciaalbier Hertog Jan Grand Prestige als ingrediënt én begeleidende drank bij het menu.

Culinaire stad
"De Smaak van Oosterhout is een initiatief dat bijdraagt aan onze doelstelling om Oosterhout als culinaire stad op de kaart te zetten", zegt burgemeester S.W.Th. Huisman van Oosterhout. "We hebben een groot aantal uitstekende en sfeervolle horecazaken in Oosterhout en met dit aantrekkelijke aanbod willen we zowel onze eigen inwoners als bezoekers aansporen onze restaurants op te zoeken. De menu's die onze restaurants tijdens deze week gaan presenteren zullen de diversiteit van de Oosterhoutse keuken en het vakmanschap van deze ondernemers weerspiegelen."

Gerstewijn
Per twee bestelde menu's krijgen de gasten een fles Hertog Jan Grand Prestige gepresenteerd. Meesterbrouwer Gerard van den Broek: "Grand Prestige is het kroonjuweel van de Hertog Jan brouwerij. Het is een gerstewijn dat bij uitstek geschikt is voor het begeleiden van een heerlijke maaltijd, bijvoorbeeld bij wild of stoofvlees. Tijdens de Smaak van Oosterhout willen we mensen laten zien dat ook speciaalbier en fine dining prima samen kunnen gaan. Bovendien krijgt iedereen die het Smaak van Oosterhout menu bestelt een vrijkaartje aangeboden om onze Hertog Jan brouwerij in Arcen te bezoeken om zelf te ervaren hoe Grand Prestige en onze andere speciaalbieren met passie en vakmanschap worden gebrouwen."

De volgende restaurants in Oosterhout doen mee aan de Smaak van Oosterhout: Sihzo, Merlyn, Bling, Het Koetshuys, Eeterij de Verbeelding, Vrijheid, Heerlijckheid, La Cantina, In de (H)eerlijkheid en `t Heilig Boontje.

Voor meer informatie over De Smaak van Oosterhout zie: www.eersteten.nl





Ingezonden persbericht