Nieuwe vergelijkingssite voor rondreizen


Nieuw iniatief in de reisbranche

HAARLEM, 20101006 -- Deze week is Rondreis.nl gelanceerd, een uitgebreide vergelijkingssite voor rondreizen. De website biedt een compleet overzicht van alle soorten rondreizen naar zowel de verre bestemmingen als de Europese landen.

Op de website Rondreis.nl staan bijna 2000 rondreizen van alle bekende, maar ook de minder bekende, Nederlandse rondreis-organisaties. De verre reizen zijn ingedeeld in verschillende soorten rondreizen, bijvoorbeeld groepsrondreizen, individuele rondreizen en single-rondreizen. Met behulp van de intuïtieve navigatie en de eenvoudige zoekmachine kunnen de bezoekers de rondreizen zoeken, filteren en vergelijken. De reizen kunnen per bestemming, reissoort, reisduur, prijs of reisorganisatie vergeleken worden.

Altijd actueel
De redactie achter Rondreis.nl houdt de website continu up-to-date. Zo worden dagelijks de verre reizen en rondreis aanbiedingen geselecteerd. De website biedt daarnaast allerlei extra informatie. Per land geeft Rondreis.nl tips, informatie over de bezienswaardigheden en kunnen de bezoekers reisverhalen lezen en foto's en reisvideo's bekijken. Het laatste reisnieuws houdt de bezoekers op de hoogte van de ontwikkelingen in de reiswereld. Rondreis.nl hoopt met haar website de rondreizende Nederlanders een ideaal startpunt te bieden.





Ingezonden persbericht