Microsoft kiest MatchMinds


Enterprise Search and The User Revolution

BILTHOVEN, 20101006 -- Edward Smit, Technical Advisor bij MatchMinds, is gevraagd als de Virtual Technical Sales Professional voor FAST Search Server voor Sharepoint. Door deze benoeming wordt Edward een `virtueel' verlengstuk van de Microsoft-organisatie. MatchMinds is de nummer één FAST specialist in Nederland. De visie van MatchMinds is dat de kwaliteit van een organisatie afhankelijk is van de beschikbaarheid van informatie. Zowel binnen als buiten de organisatie. Daarom is MatchMinds gespecialiseerd in het ontwerpen, realiseren en onderhouden van oplossingen voor kennisontsluiting.

FAST Search Server 2010 voor Sharepoint:
SharePoint 2010 Search helpt wergevers, werknemers en hun klanten de informatie te vinden die nodig is om hun werk te kunnen doen. Het dient als een raamwerk voor het opzetten van een website voor informatie-uitwisseling en online samenwerking binnen een groep of organisatie. Belangrijkste voorbeeld daarvan is intranet. FAST biedt uitgebreide nieuwe mogelijkheden voor zakelijke informatieontsluiting. De kracht van FAST gecombineerd met de eenvoud van SharePoint, geeft een multifunctioneel intranet met een efficiente personen-zoekmachine als wel een platform waarop klantgerichte applicaties ingebouwd kunnen worden.

"Wij werken bij voorkeur met het FAST platform omdat het vrijheid en flexibiliteit geeft in de manier waarop zoekfunctionaliteit kan worden toegepast. MatchMinds is dan ook een gecertificeerde en geautoriseerde reseller en partner van Microsoft/FAST en heeft reeds een groot aantal implementaties gerealiseerd." Aldus Edward.

V-TSP
Edward Smit zal wekelijks ingezet worden door Microsoft voor technische- en sales ondersteuning op expertniveau. In die rol zal hij een actieve bijdrage leveren aan `Architectuur Ontwerp', Proof of Concept (POC) en pilot-implementaties. Daarnaast zal hij actief deelnemen aan de Microsoft community en virtuele teams, om zijn kennis met de markt te delen.

"Binnen MatchMinds delen wij ook graag onze uitgebreide kennis en ervaring van het FAST Enterprise Search Platform. Onze klanten en relaties zijn altijd welkom op het door MatchMinds geïnitieerde FAST kennis forum: www.fastforum.info".

Over MatchMinds
MatchMinds is een specialist op het gebied van klantgerichte digitale communicatie. Onze advies-, en implementatiediensten richten zich op informatie-ontsluiting en interactie tussen bedrijven, werknemers en klanten.

Een aantal van onze recente projecten, relevant voor de implementatie van FAST zijn:

* Ontwerp, realisatie en implementatie van een `search driven' knowhow portaal voor advocaten, notarissen en fiscalisten.
* Realisatie en implementatie van FAST search voor Intranet en het wereldwijde kennisportaal van een internationale meubelfabrikant. Het portaal geeft dynamisch toegang tot de eLearning omgeving van de organisatie, alsmede aan een picture-library, een concepten-base en een virtual-store.

Internetverwijzingen
* www.Fiscaaltotaal.nl is de kennis-databank voor fiscalisten in Nederland. 
* www.subsidietotaal.nl is de kennis-databank voor professionals die zich bezighouden met subsidieregelingen in Nederland.