Ingezonden persbericht




()

Save the date voor Philadelphia Fashion Week: 6 t/m 10 oktober

Reeuwijk, 5 augustus 2010 - Na het succes van vorig jaar, vindt de Philadelphia Fashion Week dit jaar van 6 t/m 10 oktober plaats op 23rd Street Armory (tussen Market en Chestnut streets). Deze week staat in het teken van lokale en internationale mode variërend van student- tot streetwear en van eco-fashion tot eigentijdse couture designers. Fashionista's kunnen bovendien tussen de shows door direct hun inkopen doen.

De Philadelphia Fashion Week promoot high fashion in een laagdrempelige, toegankelijke setting, waarbij diverse nationale en internationale designers hun stukken tentoonstellen. Tussen de modeshows door kunnen gasten genieten van video's, kunst, muziek- en dansvoorstellingen en smakelijke hapjes en drankjes. Daarnaast is het mogelijk om kleding, gespot op de runway, direct aan te schaffen.

Programma

WOENSDAG 6 OKTOBER

- Diverse onafhankelijke designers

- Eco-fashion shows

- Opkomende lokale designers

DONDERDAG 7 OKTOBER

School Night

- Diverse studenten showen hun designs van o.a. de Philadelphia University, Drexel University, University of Delaware, Moore College of Art, Art Institute of Philadelphia

VRIJDAG 8 OKTOBER


- Streetwaer van nationale en internationale designers (Peru, Zweden, Australië, Amerika)

ZATERDAG 9 OKTOBER


- Internationale couture designers (o.a. uit Brazilië, Italië, Amsterdam, Denemarken, Londen, Rusland)

De shows zijn voor iedereen toegankelijk en kaartjes zijn online te bestellen. De prijzen variëren van $35 voor studenten tot $125,- voor volwassenen. Voor meer informatie ga naar www.philadelphiafashionweek.org

Over Philadelphia

Philadelphia ligt in de staat Pennsylvania en is de op een na grootste stad aan de oostkust van de Verenigde Staten. Deze gemoedelijke stad met 1,5 miljoen inwoners ligt tussen New York en Washington DC in. Philadelphia is een ideale uitvalsbasis voor een stedentrip. De stad spreekt een brede doelgroep aan: van studenten tot gezinnen met kinderen en van cultuur- en kunstliefhebbers tot fervente shoppers. De stad is bekend als bakermat van de huidige Amerikaanse staat en heeft een rijke jazzcultuur. Het is een combinatie van een bruisende stad en een gastvrij dorp omgeven door prachtige natuur.

Voor meer informatie over Philadelphia: www.PhiladelphiaUSA.travel

Of blijf op de hoogte via:


()
()
()


Noot voor redacties

Noot voor de redactie (

Ingezonden persbericht