Zumbox demonstreert platform voor digitale post op Post-Expo 2010

CEO van Zumbox spreker op World Postal Business Forum

KOPENHAGEN, Denemarken--(BUSINESS WIRE)-- 20101007 --

Zumbox heeft vandaag bekend gemaakt dat het de nieuwste versie van het Zumbox Platform voor digitale post zal demonstreren op de Post-Expo 2010 in Kopenhagen. Daarnaast zal de CEO van het bedrijf, John Payne, tijdens het congres het woord voeren op het World Postal Business Forum, dat wordt georganiseerd in samenwerking met de Wereldpostunie (Universal Postal Union), met de presentatie “Physical or digital postal mail - same address for delivery” (“Fysieke of digitale post – hetzelfde bezorgadres”).

In mei 2010 maakte Zumbox bekend dat haar Zumbox Platform verkrijgbaar is als plaatselijk inzetbare, ‘carrier-grade’; white label softwareoplossing die beschikbaar is voor licentiëring door posterijen en commerciële eenheden over de hele wereld. In augustus introduceerde Zumbox de volgende ingrijpend gewijzigde versie van haar Zumbox Platform, Zumbox 2.0, met ‘High Volume Transactional Output APIs’, de Zumbox Mobile Reader en andere nieuwe functies die nu beschikbaar zijn via het licentieprogramma voor het Zumbox Platform.

Daarnaast heeft Zumbox in de afgelopen maanden bekend gemaakt belangrijke overeenkomsten te hebben gesloten me DST Output, een toonaangevende leverancier van oplossingen voor gedrukte en elektronische uitvoer, met Crawford Technologies, een marktleider op het gebied van softwareoplossingen voor het transformeren van afdrukstromen en het nabewerken van documenten, en met GovDelivery, de toonaangevende leverancier van oplossingen voor communicatie tussen overheden en burgers. Deze samenwerkingsverbanden markeren belangrijke mijlpalen in de verdere ontwikkeling van het digitale postsysteem van Zumbox in de Verenigde Staten.

“Onze focus op digitale postsystemen op basis van straatadressen maakt een geleidelijke migratie door verzenders en ontvangers van post mogelijk”, aldus John Payne, CEO van Zumbox. “De meeste bedrijven hebben van 100% van hun klanten het straatadres, maar van nog geen 20% het e-mailadres, dat in veel gevallen ook nog eens onjuist is. Digitale post die wordt gesorteerd naar straatadres, is een logische migratie voor postagentschappen als aanvulling op hun kernactiviteit, namelijk het bezorgen van papieren post.”

In het kader van het World Postal Business Forum, georganiseerd in samenwerking met de Wereldpostunie (Universal Postal Union), zal de heer Payne dieper ingaan op het belang van straatadressen voor digitale postdiensten, tijdens een sessie getiteld “Physical or digital postal mail - same address for delivery” (“Fysieke of digitale post – hetzelfde bezorgadres”), op vrijdag 8 oktober 2010. Zijn lezing zal worden gevolgd door een paneldiscussie.

Wilt u zich aanmelden voor een ontmoeting met Zumbox op de Post-Expo of wilt u meer informatie over het Zumbox Platform? Neem dan contact op met Adam Schneider, VP en algemeen directeur van Zumbox Software op adam@zumbox.com.

Over Zumbox

Zumbox levert het eerste platform ter wereld voor papierloze postsystemen. Het platform biedt grote transactionele, financiële en overheidsinstellingen die mailingen naar huishoudens willen versturen, ruimte voor het bezorgen en opslaan van digitale post via internet. Digitale post is een exacte kopie van papieren post, gegenereerd door de afdrukstroom door te sturen naar een veilige, gecentraliseerde postbus, en voorzien van gemakkelijke en krachtige interactieve functies. Zumbox beheert een digitaal postsysteem in de Verenigde Staten en geeft, via haar dochterbedrijf Zumbox Software, licenties voor het Zumbox Platform uit aan ondernemers buiten de Verenigde Staten. Ga voor meer informatie naar http://www.zumbox.com.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal welke als enige juridische geldigheid beoogt.

CONTACT:
Zumbox
Joergen Aaboe
Directeur Marketing
818-707-7416
jaaboe@zumbox.com
of
janice & associates
Janice Snook
650-400-4448

janicesnook@gmail.com