Ingezonden persbericht


14 september 2010, Amsterdam

---- PERSBERICHT ----

Work in Fashion & Franchise in Fashion

de carrièrebeurs & de ondernemersbeurs voor de mode

Werken in de mode? FashionUnited organiseert woensdag 6 oktober de vijfde editie van 'Work in Fashion', de carrièrebeurs voor de mode. Het jaarlijkse evenement vindt dit jaar plaats in Brandboxx Almere, gelijktijdig met de eerste editie van 'Franchise in Fashion'.

Work in Fashion helpt fashion professionals hun loopbaan te optimaliseren en direct in contact te komen met modebedrijven uit zowel wholesale als retail. Een dynamisch programma te samen met een bedrijvig beursplein maakt de carrièrebeurs bij uitstek geschikt om kennis en ervaringen uit te wisselen met (toekomstige) collega's in de modebranche.

Franchise in Fashion is ontstaan vanuit een samenwerking tussen FashionUnited Franchise en EFC groep. Op de ondernemersbeurs vinden (startende) ondernemers tal van interessante modeformules en volop ondersteuning bij het ontwikkelen van een strategisch plan en het vinden van specialistisch advies.

"Work in Fashion en Franchise in Fashion bieden bezoekers een unieke ervaring en volop kans om te oriënteren, netwerken en solliciteren."

In meer dan vijftig stands tonen tientallen modebedrijven hun visie over het werken en ondernemen in de mode. Bezoekers vinden er informatie, advies en carrièreperspectieven. Tevens kunnen zij tijdens aantal korte presentaties, trainingen en een congres, de 'diepte in' en kennis nemen van uiteenlopende expertises die de branche te bieden heeft.

"De combinatie van de twee beurzen heeft alles in huis om fashion professionals uit te dagen om te groeien in hun vak."

Toegang tot Work in Fashion en Franchise in Fashion is gratis na inschrijving op www.fashionunited.nl/event. Hier zijn tevens de laatste updates, ontwikkelingen en meer informatie over het programma te vinden.

Graag tot woensdag 6 oktober, in Brandboxx Almere!

---- Einde Bericht ----



Ingezonden persbericht