Ingezonden persbericht


PERSBERICHT: Utrecht, 6 oktober 2010.

Linkeballen gaat van start!

Met trots presenteren wij: www.linkeballen.nl.

Linkeballen.nl wordt dé sportblog van Nederland. Toonaangevend en tegendraads zullen wij sporten met alle wetten. Wij zijn actueel, maar kenners van onze klassiekers. Objectief, maar met een mening. Kritisch of enthousiast als dat moet, maar altijd rechtvaardig. Wij bieden journalistieke kwaliteit, maar schuwen de randzaken niet. Als iedereen naar links kijkt, kijken wij naar rechts.

Linkeballen.nl zal er zijn voor een dagelijkse hoeveelheid sportnieuws met een mening. Wij bieden nieuws, scherpe analyses, mooie foto's, primeurs uit het heden en het verleden en fraaie rubrieken die al niet eens eerder zijn gedaan. En jij kunt reageren!

Eigenlijk zijn wij het beste te omschrijven door onze zelf geadopteerde pleegvader Maarten Ducrot, te citeren: 'Hij zet nu aan. Hij gaat lopen linkeballen! Hij zit nu echt te linkeballen!'

Linkeballen is per vandaag officieel online. Ga naar www.linkeballen.nl en maak kennis met de redactie, zie onze eerste berichten en laat je welkom heten door Maarten Ducrot!

Noot voor de redactie;