Persbericht

Symantec maakt nieuw bedrijfslogo bekend

Utrecht - 6 oktober 2010 - Symantec Corp. (Nasdaq: SYMC) introduceert haar nieuwe bedrijfslogo. Het nieuwe logo symboliseert Symantec's focus op het scheppen van vertrouwen en klanten te allen tijde eenvoudige en veilige toegang bieden tot hun informatie, zowel privé als zakelijk.

Het nieuwe logo brengt de Symantec-naam samen met de check mark van het recent overgenomen VeriSign. De VeriSign check mark is het meest herkenbare symbool van online vertrouwen. Iedere dag verschijnen er meer dan 250 miljoen impressies op meer dan 100.000 websites in 160 landen. De check mark en cirkel worden het symbool dat binnen alle Symantec-merken gebruikt gaat worden, inclusief het Norton-consumentenmerk en het Symantec Hosted Services-merk. Het logo verbeeldt de breedte van Symantec's resources en vergroot Symantec's herkenbaarheid binnen alle klantensegmenten, van de individuele klant tot de grootste wereldwijde organisatie.

"Wij geloven dat de Symantec check mark zal staan voor online vertrouwen, net zoals het Nike-merkteken staat voor fatsoen", aldus Carine Clark, chief marketing officer, Symantec. "Het nieuwe logo verbeeldt Symantec's visie van het samenbrengen van identity en device security, informatiebeveiliging en de voordelen die de cloud brengt. Dit zijn allemaal belangrijke enablers van vertrouwen in een wereld waarin iedereen met elkaar in verbinding staat."

Over Symantec
Symantec is een van 's werelds grootste leveranciers van oplossingen op het gebied van beveiliging, opslag en systeembeheer. Het helpt particulieren, bedrijven en organisaties om hun informatiegestuurde wereld te beveiligen en te beheren. Onze software en diensten bieden complete en efficiënte bescherming tegen meer risico's op meer punten, zodat onze klanten hun informatie in volle vertrouwen kunnen opslaan en gebruiken. Raadpleeg voor meer informatie www.symantec.nl.

###

NOOT AAN DE REDACTIE:

Meer informatie over Symantec Corporation en zijn producten vindt u in de Symantec News Room http://www.symantec.com/news .

Symantec en het logo van Symantec zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van Symantec Corporation of zijn vestigingen in de VS en andere landen. Andere namen kunnen handelsmerken zijn van hun respectievelijke eigenaars.

Voor verdere persinformatie, Engelstalige persberichten, fotografie of een interview kunt u kijken op http://bit.ly/bH2DA5 of contact opnemen met Claudia Top van LEWIS PR: Tel: +31 (0)40 235 46 00
E-mail: claudiat@lewispr.com

Voor overige informatie kunt u contact opnemen met Frédéric Boullard van Symantec: Tel: +33 (0)141 454 31
E-mail: frederic_boullard@symantec.com