Ingezonden persbericht


HP introduceert zes nieuwe oplossingen voor HP's Client Virtualisation Portfolio

Amstelveen, 6 oktober - HP introduceert vandaag zes nieuwe oplossingen die de functionaliteit van zijn 'Client Virtualisation Portfolio' vereenvoudigen en verbeteren. Deze nieuwe oplossingen zijn speciaal ontworpen om de complexiteit, het risico en de kosten te reduceren van op afstand bestuurde- en cloud-implementaties.

Het nieuwe aanbod omvat:

- De HP T5500-serie Thin Clients, nu met verbeterde HP Easy Tools.
- Twee op Microsoft Windows (TM) gebaseerde Embedded Standard 7 Thin Clients.
- HP Reference Architecture voor Citrix XenDesktop op XenServer.

HP heeft ook de toekomstige ondersteuning van Citrix XenDesktop 5 in zijn Thin Client portfolio aangekondigd. Deze productverbetering zal HP-klanten ook in afgelegen omgevingen een betere gebruikservaring bieden.

De nieuwe HP T5550, t5565 en t5570 Thin Clients zijn ideaal voor klanten die op zoek zijn naar simpel en betrouwbaar gebruik van web- en Officetoepassingen in de meeste virtualisatie omgevingen. De T5500-serie biedt gebruikers de keuze uit Microsoft Windows (TM) Embedded Standard 2009, Windows CE Embedded 6.0 of HP ThinPro besturingssystemen. Daarnaast is de T5500-serie ook geïnstalleerd met de nieuwste Citrix en Microsoft plug-ins voor krachtige productiviteit in bijna elke omgeving.

Veiligere, flexibere prestaties met HP WES 7 Thin Clients Microsoft Windows (TM) Embedded Standard 7 (WES 7), die vanaf volgende maand beschikbaar is, zal vooraf geïnstalleerd worden op de flexibele HP 4320t Mobile Thin Client en op de HP t5740e Thin Client. Hierdoor biedt het verbeterde beveiligingsfuncties en vereenvoudigde IT management voor de HP 'client virtualisation' klanten.

HP XenDesktop referentie architectuur vereenvoudigt het ontwikkelingsproces Samen met Citrix, kondigt HP ook aan dat zij binnenkort een nieuwe referentie-architectuur beschikbaar stellen, dat een geteste, schaalbare blauwdruk biedt voor een overgang naar virtualisatie. Hierdoor zal de planning en ontwikkeling van een Citrix XenDesktop omgeving op XenServer sterk vereenvoudigd worden.

HP ondersteuning voor Citrix XenDesktop 5
Citrix XenDesktop 5 zal in de HP thin clients portfolio worden ondersteund via een geautomatiseerde download, gebruikmakend van het HP EasyUpdate hulpprogramma. De XenDesktop 5 omgeving is speciaal ontworpen om snellere en meer eenvoudige virtualisatie-ontwikkelingen te vergemakkelijken en zal HP thin client klanten voorzien van meer dynamische, multimedia capaciteiten, waaronder High Definition (HD) Webcam ondersteuning voor video samenwerking op 80 procent lagere bandbreedte.

Beschikbaarheid en Prijs
De HP T5550, t5565 en t5570 Thin Clients zijn in Nederland verkrijgbaar vanaf december. De HP T5740e is vanaf nu verkrijgbaar voor een adviesprijs vanaf ¤419 (exclusief BTW).

Over HP
HP creëert nieuwe manieren waarop technologie een positief effect heeft op mensen, bedrijven, overheid en de maatschappij.The world's largest technology company, HP brings together a portfolio that spans printing, personal computing, software, services and IT infrastructure to solve customer problems.HP is het grootste technologiebedrijf ter wereld en beschikt over een breed portfolio op het gebied van printing, personal computing, software, services en IT-infrastructuur om problemen van klanten op te lossen.More information about HP (NYSE: HPQ)Meer informatie over HP (NYSE: HPQ)is available at http://www.hp.com.is te vinden op http://www.hp.com.




Ingezonden persbericht