Politie Zeeland


---

1772-2010 Automobiliste rijdt door na aanrijding met fietser, Vlissingen
De politie is op zoek naar de automobiliste die woensdagmorgen omstreeks 10.15 uur is doorgereden nadat ze in aanrijding was gekomen met een fietser.
Deze automobiliste reed komende vanaf de Wielingenlaan de Koudekerkseweg op en verleende daarbij geen voorrang aan de fietser. Na de aanrijding reed de automobiliste, rijdend in vermoedelijk een grijze SUV, weg richting de President Rooseveltlaan.
De fietser, een 30-jarige vrouw uit Vlissingen, liep door het ongeval een pijnlijke heup en knie op en is overgebracht naar het ziekenhuis. Na behandeling mocht zij weer naar huis.
De politie in Vlissingen is op zoek naar de onbekende automobiliste of mensen die getuige zijn geweest van deze aanrijding. Zij kunnen bellen met 0900-8844.

1773-2010 Boete voor overschrijden geluidsnorm, Vlissingen
Een 19-jarige Vlissinger is dinsdagavond bekeurd omdat het geluid dat zijn auto produceerde ver boven de toegestane geluidsnorm zat.
Tijdens een verkeerscontrole werd de Vlissingse automobilist aan de kant gezet en het geluid gemeten. Bleek dat zijn auto een flinke overschrijding van de geluidsnorm had, namelijk 23 decibel. Voor deze overtreding kreeg hij een boete uitgereikt. Hoe hoog het boetebedrag precies zal zijn, wordt bepaald door de officier van justite.
(ter indicatie: tot een overschrijding van 4 decibel is de boete 180 euro.)





Politie Zeeland