Nederlandse Tafeltennisbond


Try-out van Table Stars succesvol uitgevoerd in Haarlem 6-10-2010

De Haarlemse basisscholen Al Ikhlaas, De Piramide en de Don Boscoschool zijn in de afgelopen weken begonnen met het uitproberen van Table Stars tijdens de gymlessen op de basisschool. Ron Olijdam en Jeroen Kuijt van HBC Heemstede hebben de lessen voor het eerst in de praktijk gebracht. Kinderen van groep 4 tot en met 8 hebben hier aan mee gedaan.

Plezier achter de tafel met hét tafeltennis breedtesport project Table Stars. (FOTO: © Table Stars / NTTB)

De kinderen hebben veel plezier gehad tijdens de try-out, niet alleen met Table Stars maar ook met `'het rondje om de tafel'' van topper Trinko Keen. Alle kinderen wilden natuurlijk hun scorekaart zo vol mogelijk hebben en dat was te zien. Op het einde van de dag hebben ze allemaal het mooie diploma gekregen met de stickers erop en natuurlijk ook een uitnodiging van HBC om een nieuwe letter te halen: namelijk de A van Star!

NTTB/Table Stars projectmedewerker Erik Borgers: ,,Het is leuk om te zien hoe alle kinderen zo snel kleine dingen kunnen leren van tafeltennis en dat ze zoveel plezier hebben. Ze waren trots toen ze de diploma's kregen en voelden zich een echte Table Star."

NTTB/EB/HH