Dura Vermeer

Zoetermeer - 06 oktober 2010

Job Dura wisselt van wacht met Dick van Well

Tijdens een gistermiddag gehouden vergadering van de Raad van Commissarissen is Dick van Well officieel teruggetreden als voorzitter van de Raad van Bestuur. Hij zet daarmee een punt achter zijn carrière bij Dura Vermeer die bijna 38 jaar heeft geduurd. Dick van Well gaat met pensioen.

Eerder die ochtend nam Dick van Well al afscheid van zijn collega's van de holding. Hij werd daarbij toegesproken en geprezen door zijn opvolger als voorzitter van de Raad van Bestuur, Job Dura. Later deze maand volgt nog een afscheidsreceptie voor het voltallige personeel van Dura Vermeer.

Loopbaan Dick van Well
Dick van Well begon zijn loopbaan in 1973 bij Dura als werkorganisator. In 1980 werd hij benoemd tot adjunct-directeur en stond hij aan de wieg van een reorganisatieplan, dat Dura met succes door de woningbouwcrisis leidde. In 1984 werd Dick van Well lid van de hoofddirectie van Verenigde Dura Bedrijven. In 1998 werd hij benoemd tot voorzitter van de Raad van Bestuur van Dura Vermeer, een functie die hij tot de dag van gisteren uitoefende. Helemaal loslaten zal hij Dura Vermeer echter niet. Volgend jaar maart treedt hij toe tot de Raad van Commissarissen van het concern.