Vereniging FME-CWM

Seminar

Informatiebijeenkomst voor de Technische Groothandel

Datum: 7 oktober 2010
Tijd: 15.00 uur
Locatie: Bunnik

Op 7 oktober vindt in Bunnik een FME-bijeenkomst plaats voor ondernemingen in de Technische Groothandel. Tijdens deze bijeenkomst wordt uitgebreid aandacht besteed aan de gemaakte afspraken voor de nieuwe CAO Technische Groothandel 2010-2011.

Verder zal uitvoerig worden ingegaan op het door FME gehouden arbeidsvoorwaardenonderzoek voor de Technische Groothandel. Hierbij worden de loon- en arbeidsvoorwaardenontwikkelingen in de sector besproken. Tevens wordt een vergelijking gemaakt met aanpalende sectoren zoals de Metalektro en Metaal en Techniek. Uiteraard is er tijdens de bijeenkomst volop gelegenheid tot het stellen van vragen.

Het rapport "Salarisenquête 2010 Technische Handelsondernemingen" is te bestellen voor EUR 125,- per stuk (excl. btw) via e-mail: publicaties@fme.nl (onder vermelding van bestelcode SB 34).

Aanmelden

Indien u aan de informatiebijeenkomst wenst deel te nemen, wordt u verzocht dit kenbaar te maken door bijgevoegd aanmeldingsformulier voor 30 september 2010 aan ons te retourneren via faxnummer (079) 353 13 65 of per e-mail aan
anne-marie.de.jong@fme.nl.