Gemeente Soest

Ik laat me zien op de Banenmarkt

23 september 2010

De gemeente Soest organiseert samen met haar Ketenpartner UWV Werkbedrijf op donderdag 7 oktober van 14:00 tot 20:00 uur een banenmarkt.

Het is voor de achtste keer de ideale ontmoetingsplek voor werkzoekenden en werkgevers in bedrijfsverzamelgebouw "De Stroom' (gemeentehuis Soest). Op de banenmarkt is iedereen van harte welkom die op zoek is naar een (andere) baan.

Er zijn verschillende werkgevers met vacatures aanwezig, zoals Stichting Kinderopvang Soest (SKS), Stichting Balans, Zorgpalet Baarn-Soest, uitzendbureau Betere Banen, The Phone House, het Werkpunt, het Vrijwilligers Loket en het schoonmaakbedrijf Zoeteman. De gemeente Soest zal zichzelf ook als werkgever presenteren.

Bovendien kunnen werkzoekenden op de banenmarkt voor vragen en advies terecht bij de aanwezige intermediairs. Bij de stand van het werkpunt en die van UWV Werkbedrijf kunnen bezoekers hun vragen stellen en competenties en vaardigheden testen.

Werkzoekenden die geïnteresseerd zijn in het starten van een eigen onderneming kunnen ook informatie krijgen. Kortom: alle ingrediënten zijn aanwezig om een nieuwe baan te vinden.

Tijdens de banenmarkt wordt ook aan de inwendige mens gedacht. Voor bezoekers is er namelijk koffie of thee met een lekkernij te krijgen.

De Banenmarkt in Soest maakt onderdeel uit van de Landelijke Banenmarkt die jaarlijks door UWV Werkbedrijf wordt georganiseerd. Meer informatie is te vinden op www.werk.nl .