Café Europa: 7 oktober 2010, in Enschede

24/09/2010 10:58

Europees Parlement Den Haag

Café Europa: in debat met o.a. Jan Mulder en Gerben Jan Gerbrandy

Op donderdagavond 7 oktober organiseert het Europees Parlement Bureau Nederland 'Café Europa' in MAC Berlijn, Stationsplein 1, Enschede. Tijdens Café Europa gaat u in gesprek met parlementsleden uit de Europese en nationale politiek.

Europarlementariërs Jan Mulder (VVD) en Gerben Jan Gerbrandy (D66) zullen tijdens dit debat in gesprek gaan met onder andere Tweede Kamerleden Sabine Uitslag (CDA) en Sharon Dijksma (PvdA) en Ed Brinksma, Rector Magnificus van de Universiteit van Twente over het klimaat, duurzaamheid en innovatie. In een cafésetting zullen de diverse gasten aan tafel aanschuiven om te debatteren over recente vraagstukken, zoals: Hoe lossen we de klimaatcrisis op? Hoe kan Europa via innovatie de duurzaamheid bevorderen? Welke belangrijke rol speelt Twente met betrekking tot duurzaamheid en innovatie.

Laat deze avond ook uw mening horen!

Tijdens deze avond komt u in aanraking met de verschillende standpunten en kunt u zelf uw mening laten horen en de parlementariërs gericht vragen stellen. De avond wordt muzikaal ondersteund door het muzikale trio 'The Splendid Guitars'.

Café Europa wordt georganiseerd door het Europees Parlement Bureau Nederland. Dit bureau vertegenwoordigt het Europees Parlement en Europarlementariërs in Nederland en heeft tot taak de Nederlandse burger op de hoogte te houden van de ontwikkelingen in de Europese politiek, en de betekenis daarvan voor de burger.

Graag nodigt het Europees Parlement Bureau u uit om deze avond bij te wonen en uw mening te laten horen.

Vanaf 19:30 uur bent u van harte welkom om aan te schuiven in MAC Berlijn (Stationsplein 1, Enschede). Het debat zal aanvangen om 20:00 uur. De toegang is gratis.

Aanmelden via:

epdenhaag@europarl.europa.eu