Gemeente Goedereede


Expositie werk Elza Feller is gemeentehuis Goedereede

De gemeente Goedereede organiseert van donderdag 7 oktober 2010 tot en met vrijdag 27 november 2010 een kunstexpositie in het gemeentehuis. De expositie bestaat uit het werk van Elza Feller uit Goedereede. De expositie "Mannen van Goedereede anno 2010" schetst een beeld van 25 mannen uit Goedereede. Donderdag 7 oktober 2010 om 20.00 uur verricht wethouder E. Tuk de officiële opening. Iedereen is hierbij van harte welkom!

In het gemeentehuis is een expositieruimte waar jaarlijks diverse exposities een plaats krijgen. Zowel professionele- als amateurkunstenaars maakten al gebruik van deze ruimte om hun werk te laten zien. Jaarlijks biedt de gemeente aan zes kunstenaars de gelegenheid om hun werk te exposeren. Hierdoor vindt u in het gemeentehuis een brede afwisseling aan kunstwerken.

De expositie is te bezoeken van donderdag 7 oktober 2010 tot en met vrijdag 27 november 2010 tijdens de openingstijden van het gemeentehuis, Tramlijnweg 2, in Goedereede. Meer informatie over de expositie kunt u krijgen bij Annemieke het Jonk. Zij is van maandag tot en met donderdag telefonisch bereikbaar via (0187) 49 15 00 of per e-mail: ahetjonk@goedereede.nl.