Gemeente Eindhoven

Landelijke Banenmarkt in Werkplein Mercado op 7 oktober

Op donderdag 7 oktober vindt de Landelijke Banenmarkt plaats in Werkplein Mercado. Van 18.30 tot 20.00 uur kan iedereen die op zoek is naar een (nieuwe) baan zonder afspraak terecht aan de Smalle Haven 109-111 in Eindhoven.

De Landelijke Banenmarkt is het grootste banenevenement van Nederland en wordt georganiseerd door de Werkpleinen in het land. In Eindhoven vindt de banenmarkt plaats in Werkplein Mercado. De toegang is gratis.

Op zoek naar werk?

Voor iedereen die op zoek is naar werk biedt de Landelijke Banenmarkt volop kansen. Dus zowel voor mensen die op dit moment werk hebben als voor mensen die (al een tijdje) geen werk hebben. Op de banenmarkt kunnen mensen persoonlijk kennismaken met veel interessante werkgevers uit diverse branches, zoals Zorg & Welzijn, Detailhandel, Techniek, Horeca, Logistiek en Zakelijke Dienstverlening.

Werkplein Mercado is dè ingang voor werkgevers die op zoek zijn naar personeel en voor mensen die op zoek zijn naar werk. Werkplein Mercado is het samenwerkingsverband tussen UWV WERKbedrijf en de gemeenten Best, Eindhoven, Nuenen, Son en Breugel en Veldhoven.

Kijk voor meer informatie over de Landelijke Banenmarkt op www.werkpleinmercado.nl.