Gemeente Hilversum

Banenmarkt in Wisselwerk

publicatiedatum: woensdag 29 september 2010

In het gebouw Wissewerk vindt donderdag 7 oktober van 14.00 tot 20.00 uur de jaarlijkse Banenmarkt plaats. Daar zijn veel werkgevers en uitzendbureaus uit de regio met een groot aanbod aan banen te vinden. De gemeente is aanwezig met een eigen informatiestand. Het LeerWerkLoket geeft informatie over leerwerktrajecten. En als u overweegt een eigen bedrijf te starten dan kunt u terecht bij het Zelfstandigenloket. Kortom: de ideale gelegenheid om uw toekomstige werkgever te ontmoeten. De Banenmarkt is een landelijk initiatief.

Goed voorbereid is het halve werk
Kijk op de website www.ikkan.nl/talentenvertaler Ontdek waar u goed in bent en in wat voor soort werk uw goede eigenschappen van pas komen. De website helpt om uw talenten te vertalen naar concrete banen. De website linkt meteen door naar vacatures op www.werk.nl, de site van UWV WERKbedrijf. Neem uw cv mee.

Informatieloket Rondkomen gesloten
Het Informatieloket Rondkomen is op donderdag 7 oktober gesloten. Dit in verband met de jaarlijkse Landelijke Banenmarkt die op die dag wordt gehouden in het gebouw Wisselwerk. Zie voor meer informatie over de banenmarkt het artikel verderop in deze pagina's.

Maak gebruik van alle mogelijkheden op de Landelijke Banenmarkt. Gebouw WisselWerk, Wilhelminastraat 1-19 in Hilversum, naast het NS-station.