Gemeente Winterswijk



Presentatieavond commissies op 7 oktober

Fusie COVOA en Orchideegroep en landschapsfondsen

Met ingang van september worden in de reguliere vergaderingen van de raadscommissies geen presentaties meer gehouden. Vanwege overvolle agenda's worden deze op aparte avonden georganiseerd. De eerstvolgende presentatieavond vindt plaats op donderdag 7 oktober om 19.30 uur in de raadszaal van het raadhuis aan het mevr. Kuipers- Rietbergplein 1. Er worden dan presentaties gegeven over de voorgenomen fusie tussen COVOA en de Orchidee Scholengroep en over landschapsfondsen. De bijeenkomst is openbaar. Belangstellenden zijn van harte welkom.

Fusie COVOA en de Orchidee Scholengroep

De heer H.J. van der Esch, bestuurder van de Orchidee Scholengroep houdt een presentatie over de voorgenomen fusie tussen de COVOA en de Orchidee Scholengroep. De raad dient deze fusie nog goed te keuren. De reguliere behandeling van dit onderwerp vindt vervolgens plaats in de vergadering van de commissie Samenleving op 14 oktober en de raadsvergadering op 28 oktober aanstaande.

Landschapsfondsen

De tweede presentatie van die avond gaat over landschapsfondsen. De heer D. Smid van de Stichting Geldersch Landschap en Geldersche Kasteelen en een vertegenwoordiger van de Overkoepelende Organisatie van de 12 Provinciale Landschappen houden een presentatie over de organisatie en werkwijze van landschapsfondsen die elders in het land al operationeel zijn.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de griffier, de heer J. Eppinga. Hij is telefonisch bereikbaar op (0543) 543 543 of via raadsgriffier@winterswijk.nl