Gemeente Anna Paulowna

Cursus âOpvoeden & Zóâ in Den Helder

Kinderen opvoeden is leuk. Maar soms ook moeilijk. Een groepscursus kan helpen om samen met andere ouders oplossingen te vinden voor lastige situaties en vragen. In oktober start de cursus âOpvoeden & Zóâ in Den Helder. Deze cursus van 6 bijeenkomsten is gericht op ouders/verzorgers van kinderen in de basisschoolleeftijd van 3 tot en met 12 jaar.

Praktische cursus voor ouders

Â

De oudercursus is een praktische cursus gericht op alledaagse opvoedsituaties. Ouders leren een aantal vaardigheden welke kunnen helpen om het opvoeden gemakkelijker te maken. De vaardigheden zijn gericht op een plezierig contact tussen ouder en kind. Je leert hoe je goed gedrag van kinderen kunt stimuleren en hoe ongewenst gedrag het best gecorrigeerd kan worden.
Â

Â
Datum, tijdstip en locatie
Â

Den Helder: donderdag van 19.30-21.30 uur, 7, 14, 21 oktober, 4, 11, 18 november 2010.
Locatie: Gebouw De Koploper, Prins Hendriklaan 2, Den Helder.

Â
Aanmelden en meer informatie
Â

Ouders en verzorgers kunnen zich voor deze cursus aanmelden via hun jeugdverpleegkundige, via de GGD Hollands Noorden sector Jeugdgezondheidszorg, tel. (088) 01 00 555 of via de website van de GGD Hollands Noorden: www.ggdhollandsnoorden.nl. Er zijn geen kosten verbonden aan de cursus.Â