Haagse Hogeschool


Hoe is ondernemerschap beter te integreren in het hbo?

Mini-minor Ondernemerschap aan De Haagse Hogeschool

De minor Ondernemen & Innoveren, opgezet door het lectoraat Ondernemen en Innoveren van De Haagse Hogeschool, viert haar eerste lustrum. Al vijf jaar lang kunnen studenten in verschillende fases van tien weken erachter komen waaraan een ondernemer theoretisch moet voldoen. Om dit te vieren wordt op 7 oktober a.s. voor iedereen die feeling heeft met dit onderwerp een mini-minor Ondernemerschap georganiseerd.

De Haagse Hogeschool nodigt geïnteresseerden uit om de bijeenkomst bij te wonen. In één middag kunnen deelnemers voor zichzelf de vragen beantwoorden: 'Ben ik een ondernemer?', 'Hoe kan ik beginnen?' en 'Ik ben begonnen, en nu?' en meediscussiëren over hoe ondernemerschap beter te integreren in het (hbo-)onderwijs. Er wordt inspiratie gezocht in succesverhalen van studenten. Ook wordt tijdens deze bijeenkomst het jubileumboek officieel uitgereikt. Na afloop is er onder het genot van een drankje gelegenheid tot informeel netwerken.

De mini-minor vindt plaats op donderdag 7 oktober van 13.30 tot 17.00 uur op de hoofdvestiging van De Haagse Hogeschool aan het Johanna Westerdijkplein 75. Deelname aan de mini-minor is kostenloos. Aanmelden is verplicht en kan nog tot 1 oktober a.s. via: www.dehaagsehogeschool.nl/lectoraatoi/mini-minor