Gemeente Spijkenisse


Landelijke Banenmarkt op 07 oktober ook in Spijkenisse

05 oktober 2010

Banenmarkt

Donderdag 07 oktober 2010 wordt de achtste editie van de Landelijke Banenmarkt gehouden.

UWV WERKbedrijf en gemeente Spijkenisse organiseren samen tussen 14.00 en 20.00 uur het grootste banenevenement van Nederland. Het is dé ontmoetingsplek voor werkzoekenden en werkgevers, want iedereen kan er terecht voor vacatures, informatie en advies. 'Ik laat me zien' is het motto en de toegang is gratis. In Spijkenisse wordt de Landelijke Banenmarkt gehouden in het Werk- en Zorgplein.

De banenmarkt wordt om 14.00 uur geopend door Christel Mourik, wethouder Sociale Zaken en Werkgelegenheid van de gemeente Spijkenisse.

Op de Landelijke Banenmarkt in Spijkenisse presenteren ongeveer 16 standhouders zich met vacatures en informatie.

In het Vacaturecafé zijn adviseurs beschikbaar om mee te zoeken tussen de meer dan 3.000 vacatures in de regio. Daar vinden ook de workshops Solliciteren (15.00 uur en 17.00 uur) en workshops Werk.nl (16.00 en 19.00 uur) plaats.

Op de Catwalk worden vanaf 14.15 uur, in samenwerking met Dress for Succes, beroepen uit de sectoren zorg, metaal, bouw, techniek, beveiliging en ondernemerschap gepresenteerd. Bezoekers kunnen ook hun cv laten checken en informatie vinden over bijvoorbeeld opleidingen, arbeidscontracten, starten als zelfstandig ondernemer en werken in het buitenland.

Meer informatie over de Landelijke Banenmarkt is te vinden op www.werk.nl of neem contact op met Melanie Wesseling, Adviseur Werk- en Zorgplein.

Externe links


* Landelijke banenmarkt 2010 [Let op! De website www.werk.nl opent in een nieuw venster.]

Interne links


* Adres- en telefoongegevens Werk- en Zorgplein