Gemeente Almelo

Landelijke banenmarkt in het Polman Stadion

6 oktober 2010 - Het Polman Stadion in Almelo is donderdag 7 oktober dé ontmoetingsplek voor werkzoekenden en werkgevers. Op die dag vindt alweer de achtste editie plaats van de Landelijke Banenmarkt. Het grootste banenevenement van Nederland.

Bent u op zoek naar werk? Kom langs en wie weet ontmoet u uw nieuwe werkgever. Op donderdag 7 oktober kunt u van 14.00 uur tot 20.00 uur persoonlijk kennismaken met interessante werkgevers en vindt u alle vacatures in uw regio. U kunt er uw horizon verbreden wanneer u op zoek bent naar werk. Mensen die in het buitenland willen werken, kunnen op de Landelijke Banenmarkt informatie krijgen.

JOBSTARS
Speciaal voor de jongeren is er een nieuw onderdeel aan de landelijke banenmarkt in Almelo toegevoegd: JOBSTARS. JOBSTARS is een unieke kans voor de jongeren om zichzelf via een videopresentatie aan de werkgever te presenteren. De jongeren kunnen namelijk direct voor de camera auditeren/solliciteren naar een echte baan!

Vanaf 12 oktober 2010 worden deze video-sollicitaties aangeboden door het Werkplein Noord Twente aan de werkgevers en kunnen zij de auditanten bekijken en een keuze maken uit het aanbod.

Meer informatie
Voor meer informatie of eventuele vragen kunt u contact opnemen met het algemene nummer van Werkplein Noord Twente, tel. (0546) 76 85 22