Gemeente Ede

Nieuwsberichten

woensdag, 6 oktober 2010

Food & Fun op de kenniscampus

Door: afdeling Communicatie

Op 7 oktober strijkt de Food4you Karavaan in Ede neer op het terrein van de Sapfabriek. Een `publieksfestival op wielen' met mobiele activiteiten over gezond en lekker eten. Van consumenteninformatie en advies tot workshops, proeverijen en exposities. Beleef de moestuinexperience, fiets jezelf een sapje of neem een kijkje in het voedingsziekenhuis! Muziek, (mobiel) theater, en films over eten en drinken zorgen voor een echte festivalsfeer. Iedereen is welkom, van jong tot oud!

Kennisplein

Op dezelfde locatie organiseert de Sapfabriek een kennisplein met alle informatie over foodgerelateerde opleidingen in de regio. Dit onderdeel is dus extra interessant voor middelbare scholieren die op zoek zijn naar een passende studie. Daarnaast ontdekken bezoekers alles over de nieuwste ontwikkelingen op foodgebied. Uiteraard kunnen zij ook allerlei lekkere dingen proeven. Daarnaast vinden er rondleidingen plaats in de Sapfabriek, met informatie over de productietechniek en de leermethodes. Lokale bandjes zorgen voor de muzikale omlijsting.

Kinderen opgelet!

Doe ook mee met Food4you! De organisatie van Food4you heeft een mooie kleurplaat ontwikkeld. Als je jouw versierde kleurplaat inlevert bij de Food4you-bus ontvang je een leuk presentje. Op donderdag 7 oktober rijdt de Food4you-bus mee in de Karavaan. De kleurplaat kun je downloaden op www.ede.nl (klik op de Food4you-banner, aan de linkerkant op de startpagina).

Waar is het festival?

De Food4you Karavaan en het Kennisplein zijn te vinden op het terrein van de Sapfabriek/PTC, Zandlaan 29, van 14.00-19.00 uur. Op de gemeentelijke website www.ede.nl en de website van Food4you (www.food4you.nl) vindt u meer informatie over alle deelnemers aan de karavaan. Op de website van de Sapfabriek (www.sapfabriek.nl) vindt u meer informatie over het kennisplein.