Warchild


Golfen voor War Child

6 oktober 2010 -
Op 7 oktober a.s. vindt de tweede editie van 'Tee off for War Child' plaats.

Tee off for War Child 2009 Het golftoernooi werd in 2009 voor het eerst georganiseerd met als doel om mensen en bedrijven te activeren voor War Child. Een mooie combinatie van maatschappelijke betrokkenheid en plezier.

Vanwege het grote succes dit jaar dus een tweede editie. Op een unieke plek, namelijk op de heide golfbaan 'De Ullerberg'. Op deze natuurbaan op het privé domein van de erven Waller wordt gespeeld op geschoren heide met greens die opgaan in het landschap. Een plek waar niet iedereen toegang toe heeft, maar waar de familie voor War Child een uitzondering maakt.

Er wordt gespeeld volgens het Texas Scramble systeem. En dankzij de geweldige samenwerking van enkele sponsors kun je na afloop proeven van heerlijke culinaire traktaties tijdens een informeel walking dinner.

De organisatie van dit toernooi is in handen van Arnold Zwart, Business Ambassador van War Child en wordt in War Child traditie geheel gesponsord georganiseerd. Alle opbrengsten van dit toernooi komen daardoor direct ten goede aan de programma's van War Child!

Je kunt nog meedoen aan dit toernooi of je al vast opgegeven voor het toernooi van volgend jaar. Ga naar www.teeoff4warchild.nlvoor meer informatie.