Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Breda

Breda, 07-10-2010

Agressieve Pool (32) steekt landgenoten tijdens ruzie

ZUNDERT: Bij een steekincident tussen enkele Poolse mensen heeft de politie woensdagavond rond 23.45 uur een 32-jarige Pool aangehouden. Hij is op het bureau in verzekering gesteld; hij wordt verdacht van poging doodslag/moord.

De verdachte was op bezoek bij enkele andere Poolse mensen die in een pand aan de Wildertsedijk verblijven. De 32-jarige man pakte op enig moment een mes en dreigde in eerste instantie zichzelf iets aan te houden. Vervolgens richtte hij zijn agressie op een 26-jarige Pool die enkele snijwonden rondom hals en schouders opliep. Een derde Poolse man (24 jaar) die tussenbeide kwam, liep een wond aan zijn hand op. De politie onderzoekt de aanleiding van het incident en de rol van alle betrokkenen.

Politie arresteert Bredanaar na vondst 500 gram hennep in woning

BREDA: De politie heeft woensdagavond kort na 21.00 uur een 21-jarige Bredanaar aangehouden wegens het bezit van softdrugs. De man woont tijdelijk bij een vriend aan de Oosterstraat en in die woning werd een kleine drogerij met circa 500 gram hennep aangetroffen. De politie had informatie gekregen dat er op het adres mogelijk een hennepkwekerij dan wel hennepdrogerij zou zitten. De 21-jarige man is meegenomen naar het bureau voor verder onderzoek.

Drie Bredase jongens aangehouden na mishandeling

BREDA: Drie Bredase jongens van 13, 15 en 15 jaar zijn donderdagmorgen aangehouden in verband met de mishandeling en bedreiging van drie andere jongens. Dat gebeurde na een uit de hand gelopen partijtje voetbal op een veld aan de Heksendans op woensdagmiddag 21 juli 2010. In eerste instantie werd er nog gewoon gespeeld, maar al snel werden de verdachten agressief en zouden de drie slachtoffers van 9, 10 en 12 jaar diverse malen geslagen en getrapt hebben. Het drietal deed aangifte, waarna de politie een onderzoek startte. Dat resulteerde in de arrestatie van de drie verdachten, ze zijn ingesloten op het bureau.

Auteur: Andre van den Hul

Laatst gewijzigd 07-10-2010 11:15 | © Regio Midden en West Brabant |