Politie Midden- en West Brabant

persberichten district Tilburg

Tilburg, 07-10-2010

Beveiligingsmedewerker mishandelt door fietsendief

TILBURG - De politie heeft gisteravond een 50-jarige Tilburger aangehouden. Hij wordt ervan verdacht een beveiligingsmedewerker tijdens een fietsendiefstal te hebben mishandeld. De man is ingesloten.

Een 45-jarige beveiligingsmedewerker meldde gisteravond even na 20.30 uur dat een onbekende in de Magazijnstraat een afgesloten fiets had weggenomen. De medewerker vertelde dat hij de man daarover aangesproken had,. Tijdens dat gesprek sloeg de verdachte hem met een gevulde zak tegen zijn benen en nam het hazenpad. Het lukte de politie hem te achterhalen. Op het Piusplein troffen ze de 50-jarige verscholen in bosschages aan. Tot op heden heeft de politie nog geen aangifte van diefstal ontvangen.

Tweetal opgepakt voor winkeldiefstal

TILBURG - De politie heeft gistermiddag rond de klok van 17.00 uur bij een electronicazaak aan het Pieter Vreedeplein twee jongens van 16 en 18 jaar uit Tilburg opgepakt voor winkeldiefstal. Een getuige in de zaak zag dat het duo verpakkingsmateriaal opende en de inhoud in hun kleding stak. Hij attendeerde een beveiligingsmedewerker die de jongens voorbij de kassa opwachtte. In hun zakken hadden ze goederen afkomstig uit de winkel. Gewaarschuwde agenten namen ze mee naar het bureau.

Man mishandelt Oisterwijker

OISTERWIJK - De politie heeft gistermiddag rond 14.30 uur op de Kievitsblekeweg een 34-jarige Oisterwijker aangehouden
voormishandeling. Het slachtoffer, een 18-jarige jongen deed aangifte.

Het slachtoffer vertelde dat hij gisterochtend op weg naar school op de Kievitsblekeweg door de verdachte van zijn fiets getrokken werd. Aanleiding was een eerder conflict wat plaats vond op dinsdagavond 05 oktober jl. Op de Kievitsblekeweg kwam het slachtoffer door de actuie van de verdachte ten val. Op de grond werd hij meerdere keren tegen zijn rug getrapt. Gewaarschuwde agenten troffen de verdachte en hielden hem aan.

Politie houdt verkeerscontrole in het buitengebied

OISTERWIJK / UDENHOUT / BERKEL-ENSCHOT - Agenten hebben gisteren op diverse locaties in het buitengebied een verkeerscontrole ingesteld. Doel is de verkeersveiligheid te vergroten. Er werden in totaal 56 bekeuringen uitgeschreven.

30 x pv autogordel
8 x snelheid
6 x niet handsfree bellen
3 x rood licht
6 x niet tonen rijbewijs

2 x niet tonen kentekenbewijs

1 x bromfietser zonder helm

Auteur: Desirée Brabers

Laatst gewijzigd 07-10-2010 11:49 | © Regio Midden en West Brabant |