Gemeente Amsterdam stadsdeel Zuid


7 oktober 2010

---

Muziek- en theaterlessen van start

6 oktober 2010
Met een feestelijke aftrap gingen op 27 september de muziek- en theaterlessen van start in het Jan van der Heijdenhuis en basisschool De Springstok. De kinderen hadden liedjes en dansjes ingestudeerd. Deze werden tijdens de aftrap gepresenteerd aan ouders, leraren en wethouder Simone Kukenheim.

Muzieklessen Jvd Heijdenhuis (fotograaf Manuela di Maio)

Leerlingen van De Springstok krijgen iedere maandag van 13.00 tot 15.00 uur muziek- en theaterles. Na 15.00 uur kunnen zij samen met kinderen van omliggende scholen muziek- en theaterlessen volgen in het Jan van der Heijdenhuis in De Pijp. De lessen worden gegeven door docenten van de Muziekschool Amsterdam, afdeling Zuid en docenten van de Amsterdamse jeugdteJAterschool.

De eerste lessen zijn een introductie, daarna kunnen kinderen kiezen uit vier instrumenten: gitaar, blokfluit, djembé en keyboard. De animo voor de naschoolse activiteiten is groot, 70 kinderen hebben zich opgegeven en bijna alle muziek- en theatergroepen zitten vol.

Meer informatie

Voor meer informatie over de naschoolse activiteiten kunt u contact opnemen met mevrouw Wijnstroot, talentmakelaar van het Jan van der Heijdenhuis.

Kijk voor naschoolse activiteiten ook op
http://www.etudetalentontwikkeling.nl/.

Muzieklessen Jvd Heijdenhuis (fotograaf Manuela di Maio)
---