Succesvolle Vakbeurs Foodspecialiteiten 2010
07 oktober 2010
---
Met een recordaantal bezoekers (bijna 4000) en tevreden standhouders
was de Vakbeurs Foodspecialiteiten op 5 en 6 oktober een succes.
Uiteraard was het Vakcentrum met een eigen stand aanwezig. Tegelijk en
onder hetzelfde dak vond ook de AGF Detail plaats.
Onder het beursthema van dit jaar: Finesse laat genieten was de
Vakbeurs Foodspecialiteiten in Expo Houten ook dit jaar weer dé plek
waar branchegenoten elkaar troffen. Een groot aantal bezoekers kon in
een goede sfeer genieten, proeven, netwerken en zakendoen met de grote
en kleine standhouders die de foodspecialiteitenbranche
vertegenwoordigen. Nog meer dan afgelopen jaar ligt de nadruk op het
feit dat genieten een kwestie van finesse is. Dat geldt voor
standhouders, bezoekers en voor hun klanten in de winkels.
De succesvolle Vakbeurs voor Foodspecialiteiten krijgt ook in 2011 weer
een vervolg. De data 4 en 5 oktober kunt u alvast in uw agenda noteren.
Vakcentrum Levensmiddelen