Vakcentrum Levensmiddelen

Succesvolle Vakbeurs Foodspecialiteiten 2010

07 oktober 2010
---

Met een recordaantal bezoekers (bijna 4000) en tevreden standhouders was de Vakbeurs Foodspecialiteiten op 5 en 6 oktober een succes. Uiteraard was het Vakcentrum met een eigen stand aanwezig. Tegelijk en onder hetzelfde dak vond ook de AGF Detail plaats.

Onder het beursthema van dit jaar: Finesse laat genieten was de Vakbeurs Foodspecialiteiten in Expo Houten ook dit jaar weer dé plek waar branchegenoten elkaar troffen. Een groot aantal bezoekers kon in een goede sfeer genieten, proeven, netwerken en zakendoen met de grote en kleine standhouders die de foodspecialiteitenbranche vertegenwoordigen. Nog meer dan afgelopen jaar ligt de nadruk op het feit dat genieten een kwestie van finesse is. Dat geldt voor standhouders, bezoekers en voor hun klanten in de winkels.

De succesvolle Vakbeurs voor Foodspecialiteiten krijgt ook in 2011 weer een vervolg. De data 4 en 5 oktober kunt u alvast in uw agenda noteren.