Landmark Information Group investeerd in Nazca IT Solutions

07/10/2010 12:25

Nazca IT Solutions

Bunnik 7 oktober

Vanaf heden is Nazca IT Solutions de officiële vertegenwoordiger van Landmark in de Benelux, meldt de Landmark Information Group. Alle diensten van Landmark Nederland en hun verdere ontwikkeling zullen door Nazca IT Solutions worden geïnitieerd ten einde haar marktpositie in de Benelux op het gebied van informatie en rapportagetechnologie te versterken. Een voornemen waar ook de Landmark Information Group van zal profiteren die een minderheidsbelang heeft genomen in Nazca IT Solutions.

Nazca IT Solutions is een innovatief Nederlands bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in het ontsluiten en distribueren van informatie. Of het nu gaat om data uit sensorenmetingen, databases of handmatige invoer, Nazca IT Solutions ontwikkelt met behulp van de nieuwste RFID, SaaS en Real Time Location Based -technologieën, op maat oplossingen waarmee zij een stevig marktaandeel neemt op zowel de zakelijke als overheidsmarkt.

Landmark Information Group biedt een uitgebreide milieurapportageservice aan waarmee een breed scala aan rapporten gegenereerd kan worden voor met name makelaars, taxateurs, banken en kredietverstrekkers in Europa.

De verschuiving van de activiteiten van Landmark Nederland alsmede het belang van de Landmark Information Group in Nazca IT Solutions werpen op twee manieren hun vruchten af. Eenerzijds betekent de verbinding van Landmark's rapportageservice met Nazca IT Solutions innovatieve oplossingen een gevarieerder aanbod aan ICT-diensten voor haar klanten, anderzijds zal de samenwerking met de Landmark Information Group resulteren in de ontplooiing van meer activiteiten van Nazca IT Solutions op de internationale markt.

Over Nazca IT Solutions

Nazca IT Solutions B.V. heeft een omzet van 1.9 miljoen euro(2009). Sinds de oprichting van het bedrijf in 2008 heeft Nazca IT Solutions zich ontwikkeld tot marktleider inzake gemeentelijke informatie en actieve RFID-monitoringssystemen. Nazca IT Solutions is actief in de Benelux en Nieuw Zeeland.

www.nazcai.nl

Over Landmark Information Group

Landmark Information Group is onderdeel van de Daily Mail General Trust en staat genoteerd aan de London Stock Exchange. De omzet bedraagt (tt)2.1 miljard (2009). Sinds de oprichting van het bedrijf in 1995 heeft Landmark zich ontwikkeld tot de marktleider inzake onroerend goed gerelateerde milieu-informatie en digitale kaarten en is de Landmark database één van de grootste geografische informatiedatabases in Europa. Landmark is actief in Engeland, Nederland en Duitsland.

www.landmark.co.uk

Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl





http://www.nazcai.nl