Prinses Maha Chadri Sirindhorn van Thailand bezoekt Hampshire Hotel

07/10/2010 12:51

Hampshire Hospitality & Leisure

De Thaise prinses Maha Chadri Sirindhorn is dinsdag 5 oktober in Twente voor een officieel bezoek aan het ITC in Enschede.

De dochter van koning Bhumipol volgt daar belangstellend enkele colleges met internationale studenten. Het is niet de eerste keer dat zij naar Twente en het ITC komt. In 2000 en 2006 was ze hier ook te gast en maakte ze zelfs een fietstocht langs de Dinkel.

De prinses streek samen met haar gehele hofhuishouding en de Thaise ambassadeurs echtpaar in Nederland Virachai Plasai maandag neer in het luxueuze Landhuishotel De Bloemenbeek - Hampshire Classic nabij De Lutte. "Een hele eer en indrukwekkend om deze Koninklijke hoogheid te mogen ontvangen" aldus hotelier Raymond Strikker. "De protocollen zijn zeer uitgebreid, er is maanden geleden reeds contact gelegd en er zijn meerdere delegaties met o.a. de ambassadeur op bezoek geweest om alle details door te spreken!"

Glaskunstenaar Frans Houben uit Ootmarsum en de gastheer boden haar bij vertrek een door haar zelf gesigneerd glaskunstwerk aan als herinnering voor dit speciale bliksembezoek aan De Bloemenbeek. Het kunstwerk symboliseert de inmiddels bijzondere band die er bestaat tussen Thailand, Nederland en Twente en de verbindende rol die de prinses daarin speelt.

Zij vliegt vandaag 6 oktober weer terug naar Thailand.

Een groeiend aantal hotels in Nederland en daarbuiten sluit zich aan bij Hampshire Hospitality & Leisure. Zie voor een overzicht van alle aangesloten hotels www.hampshire-hotels.com. Bel voor reserveringen, informatie over arrangementen of brochures naar: Hampshire Hospitality & Leisure 035 - 672 00 77 of bezoek www.hampshire-hotels.com. Hampshire Hospitality & Leisure is een hotelgroep opgericht in 2001. De groep kent drie merknamen: het topsegment 'Hampshire Classic', de viersterren 'Hampshire Hotels' en de comfortabele driesterren 'Hampshire Inns'.

Een foto van dit onderwerp is (rechtenvrij) beschikbaar op ANP Fotonet (www.anp-photo.com) en zichtbaar op www.perssupport.nl.

Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl





http://www.hampshire-hotels.com