Oranjewoud


Symposium Grondbeleid 2010

Kennisontwikkeling is van cruciaal belang om als (gemeentelijke) overheid de juiste inhoudelijke en strategische keuzes te maken. Inhoudelijke kennis is dan onmisbaar. Juist nu in deze tijd de veranderingen in regelgeving en ontwikkelingen in jurisprudentie in het werkveld van grond- en ontwikkelingsnbedrijven elkaar in snel tempo opvolgen.

Oranjewoud Vastgoed, Economie & Legal beschikt over deze kennis. Onze deskundigen geven u ook dit jaar weer handreikingen voor een effectief grondbeleid.

U bent hiervoor van harte welkom op één van onze middagsymposia over Grondbeleid 2010.
* 7 oktober - Almere, vestiging Oranjewoud
* 14 oktober - Heerenveen, vestiging Oranjewoud Tolhuisweg

Ons symposium 'Grondbeleid' staat ook dit jaar in het teken van kennisontwikkeling; inhoudelijk en procesmatig. De Crisis- en herstelwet beoogt een versnelde ontwikkeling en verwezenlijking van ruimtelijke en infrastructurele projecten. De kans is dus groot dat u met deze wet in aanraking komt. Ook wordt u begeleid in het doolhof aan begrippen die met voorzieningen te maken hebben die met de afdeling Grondexploitatie zijn geïntroduceerd. En natuurlijk wordt er aandacht besteed aan hoe dit dan te organiseren, zowel in de gemeentelijke projectorganisatie als met uw samenwerkingspartners..

Laat u informeren en inspireren op één van deze middagen. Wij begroeten u graag! De symposia zijn uitsluitend bestemd voor gemeenten, woningcorporaties en overheidsinstellingen.

Meer informatie treft u aan in onze brochure .

Vragen? Neem voor meer informatie contact op met Erica Puiman, telefoon (036) 530 85 03 begin_of_the_skype_highlighting (036) 530 85 03 end_of_the_skype_highlighting.

Middels onderstaand formulier kunt u zich aanmelden. Mocht u onverhoopt toch niet kunnen en heeft u zich al aangemeld? Dan kunt u zich hier afmelden.

Aanmelding symposium Grondbeleid 2010

Via onderstaand formulier kunt u zich aanmelden voor het najaarssymposium.