Ingezonden persbericht


Persbericht
PRESS RELEASE

SNS REAAL houdt buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders Utrecht, 26 augustus 2010

Op donderdag 7 oktober 2010 zal een buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van SNS REAAL N.V. plaatsvinden op het hoofdkantoor van SNS REAAL in Utrecht aan de Croeselaan 1, aanvang 9.30 uur. Op de agenda staat de benoeming van de heer Piero Overmars (46) tot lid van de Raad van Commissarissen van SNS REAAL N.V. Daarnaast staat op de agenda de decharge van de heer Bas Kortmann (60) als lid van de Raad van Commissarissen.

Over SNS REAAL
SNS REAAL is een innovatieve dienstverlener op het gebied van bankieren en verzekeren die zich vooral richt op de Nederlandse retailmarkt, inclusief het mkb. Het aanbod bestaat uit drie kernproductgroepen: hypotheken en vastgoedfinanciering, sparen en beleggen, en verzekeren. Vanuit een lange traditie voelt SNS REAAL zich verbonden met de Nederlandse samenleving. Met een balanstotaal van bijna 132 miljard (ultimo juni 2010) is SNS REAAL een van de grote bankverzekeraars in Nederland. De onderneming heeft bijna 7.400 medewerkers (fte's) en heeft haar hoofdkantoor in Utrecht.

Disclaimer
Dit persbericht bevat uitsluitend feitelijke informatie en dient niet te worden opgevat als een opinie of aanbeveling met betrekking tot de koop of verkoop van aandelen of andere effecten die zijn uitgegeven door SNS REAAL N.V. Dit persbericht bevat geen waardeoordeel of voorspelling met betrekking tot de financiële resultaten van SNS REAAL N.V. Als u geen persberichten van SNS REAAL wenst te ontvangen, dan kunt u een e-mail sturen naar info@snsreaal.nl.