Gemeente Brummen


Landelijke banenmartk in aantocht

(Oorspronkelijke publicatie datum: 22-09-2010)

De Landelijke Banenmarkt is dé gelegenheid voor werkgevers en werkzoekenden om zich aan elkaar te presenteren. Dat geldt natuurlijk ook voor werkgevers en werkzoekenden in onze gemeente. Op donderdag 7 oktober organiseren UWV WERKbedrijf en gemeenten, onder de naam Werkplein, op meer dan honderd locaties in Nederland, de Landelijke Banenmarkt. Ondanks het nog voorzichtige economische herstel presenteren bedrijven er tal van vacatures. Kom dus langs of laat u/je zien!!

Alles over werk
Op de Landelijke Banenmarkt komt u in contact met werkgevers en uitzendbureaus die op zoek zijn naar personeel. Naast vacatures zijn er allerlei informatieve stands en activiteiten die de kans op werk vergroten. U kunt onder meer een workshop volgen over de producten die het Werkplein Apeldoorn in huis heeft, die ingezet kunnen worden om u beter toe te rusten voor de arbeidsmarkt. Daarnaast kunt u uw CV en/of sollicitatiebrief laten checken. Ook is er informatie over opleidingen, leerwerkbanen, het ervaringscertificaat (EVC), competentietesten, arbeidsjuridische en financiële zaken en de 45+Netwerkgroep. Het Jongerenloket staat klaar voor jongeren tot 27 jaar.

Kom langs en neem uw CV mee!
De Landelijke Banenmarkt vindt plaats op donderdag 7 oktober van 14.00 tot 20.00 uur op meer dan honderd Werkpleinen, onder andere in Apeldoorn. In het Werkplein Activerium aan de Deventerstraat 46 te Apeldoorn bent u van harte welkom op deze middag en avond. De toegang is vrij.