Ingezonden persbericht


Utrecht, 29 september 2010

Discipline van geluk

Geïnspireerd leven & werken in de praktijk

Discipline van geluk
Paula van Lammeren en Rianne van Rijsewijk
Paperback, 112 pagina's
ISBN: 978 90 215 45936
Prijs: ¤ 12,95

Verschijningsdatum:
7 oktober

Discipline en geluk, twee woorden die op het eerste gezicht niet bij elkaar lijken te passen. Want discipline bereik je door inspanning en geluk overkomt je. Maar toch kan deze onwaarschijnlijke combinatie je leven verbeteren. Hoe? Dat lees en leer je in Discipline van Geluk.

Geluk ken je waarschijnlijk als een incidenteel gevoel en ervaar je als iets waar je geen invloed op hebt. Toch is het mogelijk je gelukkig en vrij te voelen, onafhankelijk van de omstandigheden waarin je verkeert. Een hoopvolle theorie die auteurs van Lammeren en van Rijsewijk verwoordden in hun succesvolle eerste boek Geïnspireerd leven en werken. In de opvolger ervan, Discipline van Geluk, is er veel aandacht voor de praktijk, die je kan inspireren om óók op een wezenlijke manier betekenis aan je leven te geven.

Je kunt leren om te Zijn! Juist door te stoppen met zoeken naar geluk in de toekomst. Je eigen inzet is van het grootste belang en meditatie kan daarbij een handig hulpmiddel zijn. Discipline van Geluk dicteert geen strikte regels, zelfs de leesvolgorde is niet dwingend. Sla het gewoon open bij een hoofdstuk dat je aanspreekt. Door die vrijheid te nemen, vind je je eigen inspiratie. Want zonder concessies te doen aan de kwaliteit, biedt dit handboek echte hulp naar inzicht. Aan iedereen, ongeacht je niveau van spirituele ontwikkeling. Om blij van te worden...

Paula van Lammeren en Rianne van Rijsewijk zijn psychologen en werkten als wetenschappelijk onderzoeker en hulpverlener. Nadat ze zich in yoga en boeddhisme hadden verdiept, kozen ze bewust voor het Zijnsgeoriënteerde pad voor levenskunst, waarin psychologie en spiritualiteit samenkomen. Inmiddels zijn ze beiden staflid aan de school voor Zijnsoriëntatie in Utrecht.




Ingezonden persbericht