Gemeente Leidschendam-Voorburg


* Nieuws 2010

Banenmarkt donderdag 7 oktober

De Landelijke Banenmarkt is op het UWV Werkdrijf "Vliethorst", Duindoorn 30A Leidschendam (Leidsenhage).

De banenmarkt is dé ontmoetingsplek voor werkzoekenden en werkgevers en wordt gehouden tussen 14.00 en 20.00 uur. De toegang is gratis. Bij de organisatie van de banenmarkt werken UWV Werkbedrijf en de gemeente Rijswijk, Leidschendam-Voorburg en Wassenaar nauw samen. Ook de Kamer van Koophandel is vertegenwoordigd.

Workshops

Als werkzoekende kunt u naast het bekijken van de vele vacatures direct contact maken met de aanwezige werkgevers, deelnemen aan diverse workshops en informatie inwinnen over scholingsmogelijkheden of het starten van een eigen bedrijf.

Unieke kans

Voor werkgevers is de Landelijke Banenmarkt een unieke kansom hun bedrijf te presenteren aan een breed publiek. De banenmarkt wordt ieder jaar druk bezocht door starters en mensen met een relevante werkervaring en opleiding. Ook mensen die al langer op zoek zijn naar werk of werkzoekenden met een arbeidshandicap kunnen van grote waarde zijn voor elke organisatie. Voor de laatste groep kandidaten gelden voor werkgevers vaak interessante financiële regelingen. De standhouders op de banenmarkt zijn vooral bedrijven en organisaties die daadwerkelijk vacatures hebben of op andere manieren iets voor werkzoekenden kunnen betekenen.

Voor Werkzoekenden is er meer informatie via www.werk.nl