Alpheios lanceert Wetrok Discomatic Samba

07/10/2010 10:38

Alpheios Belgium

Alpheios lanceert met trots de Wetrok Discomatic Samba. Een compacte en wendbare schrob-/zuigmachine die met 'schwung' kan worden ingezet in bijvoorbeeld kleine en drukbezette bewonerskamers, badkamers, keukens of klaslokalen.

De Discomatic Samba is ideaal ter vervanging van het handmatig moppen in kleine ruimtes waar eerst de inzet van een schrob-/zuigmachine niet mogelijk was. Door deze efficiëntere manier van werken kan de m2-prestatie tot vier keer worden verhoogd, waardoor tijd én geld wordt bespaard.

Het Zwitserse kwaliteitsmerk Wetrok, waar Alpheios sinds tientallen jaren de exclusieve partner van is in de Benelux, heeft deze machine in samenwerking met Alpheios ontwikkeld. De ergonomische Discomatic Samba heeft een werkbreedte van 38 cm en een tankinhoud van 15 liter. Deze inhoud is gezien zijn compacte formaat onderscheidend in zijn klasse en zorgt voor een bovengemiddeld lange inzetduur.

Noot voor de redactie:

Alpheios is één van de grootste bedrijven op het gebied van professionele schoonmaak in de Benelux. Alpheios is een resultaatgerichte partner die helpt de performance van schoonmaakorganisaties te verbeteren. We werken vanuit een diepgaande kennis van de opdrachtgever en denken in professionele totaalconcepten op basis van hoogwaardige en uitgekiende methoden en systemen.

Alpheios heeft met een uitstekend product al jarenlang een gevestigde naam en reputatie in de professionele markt. Alpheios is sterk regionaal vertegenwoordigd via een dicht netwerk waardoor snel advies en service aan de klant geboden kan worden. Door de hoge kwaliteit van de organisatie en de aanwezige vakkennis neemt Alpheios een toonaangevende positie binnen de gezondheidszorg in.

Alpheios maakt deel uit van Vebego, een internationaal opererend bedrijf op het gebied van schoonmaak, facilitaire dienstverlening en personeelsdiensten. De gemanagede omzet van de Vebego Groep is meer dan ¤ 850 miljoen. Vebego is vertegenwoordigd met meer dan 40 bedrijven in 7 Europese landen en heeft ongeveer 40.000 medewerkers in dienst.